Mezzo Mezzo, πολυεθνικές γεύσεις ''εν λευκώ''

15.02.2002
Για εσάς που αναζητάτε να απολαύσετε το γεύμα σας σε ένα μοντέρνο χώρο με νεουορκέζικες πινελιές , το Mezzo Mezzo Cool στην περιοχή του Φιξ, σας περιμένει με ανανεωμένη διάθεση και αέρα. Στέκι κοσμικών, επιχειρηματιών και καλλιτεχνών φέτος λειτουργεί υιοθετώντας ένα μινιμαλίστικο στυλ, που επιμελήθηκε ο Kirios Kriton.
Για εσάς που αναζητάτε να απολαύσετε το γεύμα σας σε ένα μοντέρνο χώρο με νεοϋορκέζικες πινελιές , το Mezzo Mezzo Cool στην περιοχή του Φιξ, σας περιμένει με ανανεωμένη διάθεση και αέρα.

Στέκι κοσμικών, επιχειρηματιών και καλλιτεχνών φέτος λειτουργεί υιοθετώντας ένα μινιμαλίστικο στυλ, που επιμελήθηκε ο Kirios Kriton.Το λευκό χρώμα κυριαρχεί παντού και αυτό που πραγματικά κλέβει την παράσταση είναι τα έργα τέχνης από την προσωπική συλλογή του ιδιοκτήτη.
Η κουζίνα του Mezzo Mezzo είναι πολυεθνική, με ιδιαίτερους γευστικούς συνδυασμούς που μας προκαλούν να τους δοκιμάσουμε. Τι θα λέγατε για μια πανακότα ντομάτας με λάδι μαστίχας και tempura κατσικίσιου τυριού ή για ένα millefeuille αστακού σε χυμό εσπεριδοειδών;
Για τους λάτρεις της ασιατικής κουζίνας, υπάρχει και ποικιλία κινέζικων πιάτων, ενώ πραγματικά εντυπωσιακή είναι και η κάβα, με ετικέτες από όλο τον κόσμο.

Βar-restaurant ''Mezzo Mezzo Cool'': Λεωφ. Συγγρού 58
Τηλέφωνο: 010-9242444
Ανοικτό: Καθημερινά εκτός Κυριακής έως τις 2.00 π.μ.
Τιμή κατ' άτομο: 47-56 ευρώ χωρίς κρασί