Το χριστουγεννιάτικο Bazar της Athener Schule

05.12.2009
Ένα διαφορετικό χριστουγεννιάτικο Bazar, με αυθεντική γερμανική ατμόσφαιρα και ελληνικό κέφι διοργανώνεται και φέτος από την ATHENER SCHULE στα Βριλήσσια, το Σαββάτο 5 Δεκεμβρίου και την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009.

Ένα διαφορετικό χριστουγεννιάτικο Bazar, με αυθεντική γερμανική ατμόσφαιρα και ελληνικό κέφι διοργανώνεται και φέτος από την ATHENER SCHULE στα Βριλήσσια, το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου και την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009.

Το Σχολείο που αποτελεί το μοναδικό αυτοδιοικούμενο, μη κερδοσκοπικό ιδιωτικό σχολείο στην Ελλάδα και διοικείται από τους ίδιους τους γονείς, προσφέρει στους επισκέπτες του Bazar ένα σαββατοκύριακο δραστηριοτήτων για τα παιδιά όπως χειροτεχνίες, παιδικούς χορούς, παιδική γιόγκα, παρουσίαση παραμυθιών καθώς και μια χριστουγεννιάτικη αγορά με χειροποίητα στολίδια και κατασκευές από ασφαλή υλικά, βιβλιοπωλείο με πλήθος εξαιρετικών επιλογών βιβλίων για παιδιά και μεγάλους από την σύγχρονη εκδοτική παραγωγή ενώ προσφέρονται πολλά χρησιμοποιημένα βιβλία σε καλή κατάσταση, με στόχο την προώθηση της οικολογικής αξίας των πολλαπλών χρήσεων στα σημαντικά αντικείμενα.

Παράλληλα λειτουργεί μπουφές με σπιτικές λιχουδιές όπως γερμανικά λουκάνικα, ξινολάχανο, πατατοσάλατα, μπρέτσελ, σπιτικές βάφλες, ζεστό κρασί, γερμανική μπύρα αλλά και πολλά γλυκά.

Το Σάββατο οι επισκέπτες μπορούν να διασκεδάσουν στο μπαρ του Σχολείου με σαμπάνια, κρασί και μουσική μέχρι αργά το βράδυ!

Μην σας πτοήσει ο καιρός, οι δραστηριότητες, η αγορά και ο μπουφές λαμβάνουν χώρα στους κλειστούς ή στεγασμένους χώρους του Σχολείου!


Σαββάτο 5 Δεκεμβρίου -> 10.00-23.00
Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009 ->10.00-16.00

ATHENER SCHULE
25ης Μαρτίου & Βερνάρδου 6,
Βριλήσσια
Tηλ: 210 6820566,
Τηλ. & Fax: 210 6844063
www.athenerschule.gr
[email protected]