Προσφυγικοί καημοί με τον φακό της Nelly's

05.02.2002
Ο ανθρώπινος πόνος, όπως εκδηλώθηκε μέσα από τη Μικρασιατική Καταστροφή, απεικονίζεται στις φωτογραφίες της Nelly's που παρουσιάζονται από την Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου, στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Αθηναίων. Η έκθεση έχει τον τίτλο «Προσφυγικοί καημοί (1925 · 1927) με τον φακό της Nelly's» και διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Αθηναίων και την Ένωση Σμυρναίων, με αφορμή τη συμπλήρωση 80 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή.
Ο ανθρώπινος πόνος, όπως εκδηλώθηκε μέσα από τη Μικρασιατική Καταστροφή, απεικονίζεται στις φωτογραφίες της Nelly's που παρουσιάζονται από την Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου, στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Αθηναίων.
Η έκθεση έχει τον τίτλο «Προσφυγικοί καημοί (1925 · 1927) με τον φακό της Nelly's» και διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Αθηναίων και την Ένωση Σμυρναίων, με αφορμή τη συμπλήρωση 80 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή. Οι φωτογραφίες προέρχονται από το φωτογραφικό αρχείο του Μουσείου Μπενάκη και είναι οι μοναδικές της Nelly's που έχουν ως θέμα τον ανθρώπινο πόνο.


Διαβάστε επίσης: Nelly's "Δρέσδη- Αθήνα- Νέα Υόρκη"