Βάλτε το δικό σας λιθάρι στον... Λίθο

01.02.2002
Στη γραφική γειτονιά του Ψυρρή, σε ένα χώρο που λειτουργούσε το οινομαγειρείο του Κυρ-Παναγιώτη τη δεκαετία του 1950, βρίσκεται το γνωστό μεζεδοπωλείο ''Λίθος''. Από τα πρώτα μεζεδοπωλεία που αναβάθμισαν την περιοχή του Ψυρρή το 1996, ο Λίθος ξεχώρισε αμέσως για τους νόστιμους μεζέδες του αλλά και για τον μοναδικό συνδυασμό ξύλου και πέτρας, που μας μεταφέρει την ατμόσφαιρα της παραδοσιακής ορεινής Ελλάδας.
Στη γραφική γειτονιά του Ψυρρή, στο χώρο που τη δεκαετία του 1950 λειτουργούσε το οινομαγειρείο του Κυρ-Παναγιώτη, βρίσκεται το γνωστό μεζεδοπωλείο ''Λίθος''. Ο Λίθος είναι ένα από τα πρώτα μεζεδοπωλεία που το 1996 αναβάθμισαν την περιοχή του Ψυρρή και που ξεχώρισε αμέσως για τους νόστιμους μεζέδες του, αλλά και για τον μοναδικό συνδυασμό ξύλου και πέτρας.

Ο σεφ Κωνσταντίνος Καπελούζος μας προ(σ)καλεί να γευτούμε τους νόστιμους μεζέδες, ελληνικής, αλλά και Μεσογειακής προελεύσεως και να ταξιδέψουμε ανά την Ελλάδα με οδηγό την γεύση και την ποιότητα. Μπορείτε να δοκιμάσετε μυζηθροπιτάκια, φορμαέλα σαγανάκι, τυρόπιτα κανταϊφι και στην συνέχεια να πειραματιστείτε με κοτόπουλο και σως τυριών και ψαρονέφρι με σως δενρολίβανου.

Συνοδέψτε τους μεζέδες σας, επιλέγοντας κρασί από την κάβα που περιλαμβάνει 18 ετικέτες και σιγοτραγουδίστε με την παρέα σας τα έντεχνα και λαϊκά μουσικά κομμάτια της ζωντανής ορχήστρας.


Μεζεδοπωλείο ''Λίθος'': Αισώπου 17 και Τάκη, Ψυρρή
Τηλέφωνο: 010- 3247797
Ανοικτό: Καθημερινά από 13.00 έως 01.30 π.μ . Και μεσημέρια.
Τιμή κατ' άτομο: 15-18 ευρώ/5-6000 δρχ.