Εξωτικές κουβανέζικες γεύσεις στο ''Cuba In Asia''

29.01.2002
Για εσάς που επιθυμείτε να γνωρίσετε την κουβανέζικη κουλτούρα και να γευτείτε την εξωτική της κουζίνα, μια βόλτα από το Cuba In Asia, στο κέντρο της Αθήνας αποτελεί την ιδανικότερη επιλογή. Όχι ένας αλλά τέσσερις σεφ αναλαμβάνουν να σας μυήσουν στα μυστικά της Κουβανέζικης και Ασιατικής κουζίνας και να σας μεθύσουν με τα εξωτικά cocktails.
Για εσάς που επιθυμείτε να γνωρίσετε την κουβανέζικη κουλτούρα και να γευτείτε την εξωτική της κουζίνα, μια βόλτα από το Cuba In Asia, στο κέντρο της Αθήνας αποτελεί την ιδανικότερη επιλογή. Όχι ένας ... αλλά τέσσερις σεφ αναλαμβάνουν να σας μυήσουν στα μυστικά της Κουβανέζικης και Ασιάτικης κουζίνας και να σας μεθύσουν με τα εξωτικά cocktails.

Σε ένα χώρο με προσεγμένο ντεκόρ και ανάλαφρη ατμόσφαιρα, έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε ένα μενού που περιλαμβάνει 25 διαφορετικά πιάτα, εξωτικής προελεύσεως με έντονες και πικάντικες γεύσεις. Αν διστάζετε να πειραματιστείτε με κάτι καινούργιο, υπάρχουν και κλασικά πιάτα grill με κρεατικά a la cart, αστακό, γαρίδες και άλλα φρέσκα ψάρια.

Αφού τελειώσετε το γεύμα σας, ανάψτε ένα πούρο από την μεγάλη συλλογή που διαθέτει το Cuba In Asia (εμείς προτιμάμε εκτός από τα κλασικά Coheba και τα Montechristo) και αφεθείτε στους ρυθμούς της salsa, mambo και merengue από τα εναλλασσόμενα live μουσικά σχήματα. Μην ξεχάσετε να παραγγείλετε κάποιο από τα εξωτικά cocktails, καθώς αποτελούν το απόλυτο must του Cuba In Asia.

Restaurant-Club ''Cuba In Asia'': Αντήνορος 42 (δίπλα στο Caravel)
Τηλέφωνο: 010-7290322, 7258666
Ανοικτό: Καθημερινά έως 1 π.μ.
Τιμή κατ' άτομο: 35-44 ευρώ/ 12-15.000 δρχ.