Βραβείο Δημήτρης Χορν στον Δημήτρη Ξάφη

29.01.2002
Στον Δημήτρη Ξάφη -για το ρόλο του στην παράσταση "Το στρίψιμο της βίδας" του Θωμά Μοχόπουλου- απονεμήθηκε τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου, το βραβείο "Δημήτρης Χορν", σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ομώνυμο θέατρο. Ο ηθοποιός παρέλαβε το Βραβείο Δημήτρης Χορν από τα χέρια του Σταμάτη Φασουλή, ενώ ο περυσινός νικητής Δημήτρης Ήμελλος, του παρέδιδε το σταυρό του έλληνα ηθοποιού.
&00 Στον Δημήτρη Ξάφη -για το ρόλο του στην παράσταση "Το στρίψιμο της βίδας" του Θωμά Μοχόπουλου- απονεμήθηκε τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου, το βραβείο "Δημήτρης Χορν", σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ομώνυμο θέατρο.
Ο ηθοποιός παρέλαβε το Βραβείο Δημήτρης Χορν από τα χέρια του Σταμάτη Φασουλή, ενώ ο περυσινός νικητής Δημήτρης Ήμελλος, του παρέδιδε το σταυρό του έλληνα ηθοποιού.
Στο βραβείο κατέληξε η επιτροπή, την οποία αποτελούν οι Ελένη Χατζηαργύρη, Ξένια Καλογεροπούλου, Σταμάτης Φασουλής, Κώστας Γεωργουσόπουλος και ο Γιώργος Δ.Κ. Σαρηγιάννης.
Υποψήφιοι για το δεύτερο βραβείο ήταν επίσης οι νέοι ηθοποιοί: Λαέρτης Βασιλείου ("Αγγέλα" σκην. Γ. Αρμένης), Θάνος Σαμαράς ("Καθαροί πια" σκην. Λ. Βογιατζής), Λαέρτης Μαλκότσης ("Φοιτητές" σκην. Κ. Τσιάνος), Πέτρος Λαγούτης ("Σκλάβι" σκην. Θ. Μοσχόπουλος), Γιάννης Τσορτέκης ("Η ζάλη των ζώων πριν τη σφαγή" σκην. Γ. Χουβαρδάς) και Αλμπέρτο Φάις ("Φοιτητές").