Ο Τζέρεμι Άιρονς στο Μέγαρο Μουσικής

16.11.2009
Ο σπουδαίος ηθοποιός Τζέρεμι Άιρονς θα επισκεφτεί τη χώρα μας, προκειμένου να δώσει δύο παραστάσεις, στις 15 και 16 Δεκεμβρίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, συνοδεία ζωντανής μουσικής (και με ταυτόχρονη μετάφραση μέσω υπέρτιτλων).

Τη «Χριστουγεννιάτικη Ιστορία» (A Christmas Carol) του Κάρολου Ντίκενς θα ντύσει με τη μοναδική φωνή του ο σπουδαίος ηθοποιός Τζέρεμι Άιρονς σε δύο μοναδικές παραστάσεις στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στις 15 και 16 Δεκεμβρίου.

Το αθηναϊκό κοινό θα απολαύσει τον πολυβραβευμένο ηθοποιό στο πασίγνωστο κείμενο του Κάρολου Ντίκενς, ένα γοητευτικό παραμύθι, που απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους και περνά μηνύματα αισιοδοξίας, προκαλώντας νοσταλγία αλλά και πολύ γέλιο.

Ο θρυλικός τσιγκούνης «Σκρουτζ» καταφέρνει να ξανανιώσει τη θαλπωρή και την αγάπη των γιορτινών ημερών με τη βοήθεια τριών φαντασμάτων... των περασμένων, των τωρινών και των μελλοντικών Χριστουγέννων.

Ο Τζέρεμι Άιρονς θα αναμετρηθεί με αυτό το δύσκολο κείμενο ολομόναχος πάνω στη σκηνή του Μεγάρου. Μουσικά επί σκηνής θα τον συνοδεύσουν το Κουαρτέτο Εγχόρδων «Τετρακτύς», το «Melos Brass» και ο Δημήτρης Δεσύλλας στα κρουστά. Τη μουσική επιμέλεια και διεύθυνση έχει αναλάβει ο Αλέξανδρος Μυράτ.

Η προπώληση εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει στα ταμεία του Μεγάρου Μουσικής και πωλητήριο του Μεγάρου, Ομήρου 8 (Τηλ.: 210 7282333), on line στο www.megaron.gr προς 28, 45, 65, 85 και 100 €.