''Βρετανική Εξοχή'' στο Εμπρός

17.01.2002
Το Σάββατο 19 Ιανουαρίου, στην κεντρική σκηνή του θεάτρου Εμπρός ανεβαίνει, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το έργο του Βρετανού συγγραφέα Μάρτιν Κριμπ με τίτλο "Στην Εξοχή", σε σκηνοθεσία Ασπας Τομπούλη. Το έργο ανήκει στη σύγχρονη αγγλική δραματουργία, γράφτηκε το 2001 και την άνοιξη της ίδιας χρονιάς παρουσιάστηκε στο Λονδίνο.
&00 Το Σάββατο 19 Ιανουαρίου, στην κεντρική σκηνή του θεάτρου Εμπρός ανεβαίνει, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το έργο του Βρετανού συγγραφέα Μάρτιν Κριμπ με τίτλο "Στην Εξοχή", σε σκηνοθεσία Ασπας Τομπούλη. Το έργο ανήκει στη σύγχρονη αγγλική δραματουργία, γράφτηκε το 2001 και την άνοιξη της ίδιας χρονιάς παρουσιάστηκε στο Λονδίνο.

Σε ένα απομονωμένο σπίτι στην εξοχή, τρεις άνθρωποι, κινούνται και δρουν με βάση τα προσωπικά τους αδιέξοδα. Tρία πρόσωπα, τρεις διαφορετικές εκδοχές της "αλήθειας" παρουσιάζονται μέσα από τον απλό, ακριβή διάλογο και τους μονολόγους. Πρόκειται για ένα κοινωνικό θρίλερ, μπροστά στο οποίο κανείς δεν μπορεί να μείνει συναισθηματικά αμέτοχος.

Η μετάφραση του έργου ανήκει στη Xριστίνα Mπάμπου- Παγκουρέλη, τα σκηνικά είναι του Σίμου Kαραφύλλη και τα κοστούμια της Xριστίνας Mπάρλοου-Παπούλια. Τη μουσική επιμελήθηκε ο Νίκος Βίττης και τους φωτισμούς ο Λευτέρης Παυλόπουλος.
Παίζουν οι: Kερασία Σαμαρά, Γιάννης Pοζάκης και Iωάννα Παγιατάκη.