Η ζήτηση μεταφέρει "Το Γάλα"!

21.11.2007
Το θέατρο Μεταξουργείο μετά τη μεγάλη ανταπόκριση του κοινού για το θεατρικό έργο «Το γάλα» του Βασίλη Κατσικονούρη, σε σκηνοθεσία της Άννας Βαγενά, μεταφέρει τη θεατρική παράσταση από την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου στο Θέατρο Βασιλάκου...
Το θέατρο Μεταξουργείο μετά τη μεγάλη ανταπόκριση του κοινού για το θεατρικό έργο «Το γάλα» του Βασίλη Κατσικονούρη, σε σκηνοθεσία της Άννας Βαγενά, μεταφέρει τη θεατρική παράσταση από την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου στο Θέατρο Βασιλάκου (Πλαταιών και Προφήτη Δανιήλ 3, Μεταξουργείο - Κεραμικός) για να μπορούν να εξυπηρετηθούν όλοι οι θεατές.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε από το θέατρο Μεταξουργείο γιατί οι κρατήσεις και το ενδιαφέρον των θεατών ήταν τέτοιο, ώστε είχαν συμπληρωθεί οι θέσεις του θεάτρου για όλο το 2007. Έτσι, η απόφαση να συνεχιστεί η παράσταση σε ένα μεγαλύτερο θέατρο ήταν επιβεβλημένη.

Μέχρι και την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου «Το Γάλα» θα παρουσιάζεται κανονικά στο χώρο του θεάτρου Μεταξουργείο.

«Το γάλα» είναι η ιστορία μιας μητέρας μετανάστριας από τη πρώην Σοβιετική Ένωση, που με τους δυο γιους της, προσπαθούν να προσαρμοσθούν και να επιβιώσουν στην Ελλάδα.

Το θέμα του καθώς και ο σπαρακτικός τρόπος που το παρουσιάζει, κάνουν αυτό το έργο του Βασίλη Κατσικονούρη ίσως το σπουδαιότερο νεοελληνικό έργο των τελευταίων χρόνων.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ :
Σκηνοθεσία: Άννα Βαγενά
Σκηνογραφία: Γιάννης Βάμβουρας (πάνω σε μια ιδέα της Άννας Βαγενά)
Φωτισμοί : Αλέκος Αναστασίου
Μουσική επιμέλεια : Άννα Βαγενά
Βοηθός Σκηνοθέτη : Ελένη Πολιτοπούλου

ΔΙΑΝΟΜΗ :
Μάνα : Άννα Βαγενά
Λευτέρης : Αλέξανδρος Μπαλαμώτης
Αντώνης : Στέφανος Κοσμίδης
Νατάσα : Ανθή Κόκκινου