"ΝουΔου Fun Park" στο θεάτρο Βέμπο

21.11.2007
Στο θέατρο ΒΕΜΠΟ, παρουσιάζεται η νέα επιθεώρηση με τίτλο «ΝουΔου Fun Park». Η παράσταση επιφυλάσσει για τους «επισκέπτες» ένα ταξίδι στο χώρο της σάτιρας και του γέλιου.
Στο θέατρο ΒΕΜΠΟ, παρουσιάζεται η νέα επιθεώρηση με τίτλο «ΝουΔου Fun Park». Η παράσταση επιφυλάσσει για τους «επισκέπτες» ένα ταξίδι στο χώρο της σάτιρας και του γέλιου.
Πρωταγωνιστούν ο Κώστας Βουτσάς, ο Παύλος Κοντογιαννίδης, η Μάρθα Καραγιάννη, η Μαρία Τσακαλίδου, η Νατάσα Τσακαρισιάνου και ένας δεκαπενταμελής θίασος ταλαντούχων ηθοποιών.

Ιδιαίτερα ξεχωριστή είναι η κινηματογραφική εμφάνιση του Γιώργου Μητσικώστα, ο οποίος με τις μοναδικές παρεμβάσεις του σε όλη την παράσταση εκτινάσσει τα επίπεδα γέλιου σε όρια ... κυβερνητικά! Βέβαια, θα υποδυθεί και τον πρωθυπουργό της χώρας μας, ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

Ο Χρήστος Νικολόπουλος υπογράφει τη μουσική και τα τραγούδια της παράστασης. Ο Κώστας Βουτσάς και ο Παύλος Κοντογιαννίδης υπογράφουν την σκηνοθεσία της παράστασης.

Οι συγγραφείς της παράστασης Λάκης Μπέλλος, Γιώργος Γαλίτης, Θύμιος Καλαμούκης, Μάνος Βουλαρινός, Ελπίδα Γκριλλα και ο Pitsirikos λένε για την παράσταση:
«Πρόκειται για μια κλασική επιθεώρηση που εστιάζει σε όλα τα σύγχρονα πολιτικά και κοινωνικά θέματα που αφορούν στους πολίτες. Η δράση εξελίσσεται στο «ΝΟΥΔΟΥ Fun Park», ένα πολιτικό πάρκο ψυχαγωγίας, με όλους τους ήρωες της κεντρικής πολιτικής σκηνής να παίζουν με τα εξτρίμ παιχνίδια του πάρκου, όπως: την Πολιτική το Ασφαλιστικό, την Παιδεία, το Περιβάλλον κτλ

Την παραγωγή υπογράφει ο Βαγγέλης Λιβαδάς.



Σκηνικά - Κοστούμια
: Μιχάλης Σδούγκος
Μουσική Επιμέλεια: Γιώργος Παπαχριστούδης
Χορογραφίες: Αντώνης Λιβερόπουλος

Η πρεμιέρα της παράστασης είναι την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη αρχίσει.

Θέατρο ΒΕΜΠΟ
Καρόλου 18, Πλατεία Καραϊσκάκη
Τηλέφωνα Ταμείων : 210-5229519, 210-5221767
(Ώρες ταμείου καθημερινά από τις 10.00-13.00 και 17.00-22.00)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ
Βραδινές: Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή 9.15 μ.μ.
Απογευματινή Κυριακή 6.15 μ.μ.
Λαική Απογευματινή Σάββατο 6.15 μ.μ.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
ΠΛΑΤΕΙΑ 25
ΘΕΩΡΕΙΟ 22
ΕΞΩΣΤΗΣ 19
ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ 17
ΛΑΪΚΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ 19
ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ 19