Ραντεβού στην ''Ερμού και Ασωμάτων'' γωνία

09.01.2002
Δε χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για το εστιατόριο ''Ερμού και Ασωμάτων''. Σίγουρα το γνωρίζετε, ακόμα κι αν δεν έχετε δοκιμάσει οι ίδιοι τα απολαυστικά πιάτα του. Στέκι καλλιτεχνών αλλά και ανθρώπων που ξέρουν να συνδυάζουν γεύσεις και αρώματα, το ''Ερμού και Ασωμάτων'', δικαιώνει την διεθνή φήμη του, με έμφαση πάντα στην υψηλή ποιότητα των γεύσεων.
Δε χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για το εστιατόριο ''Ερμού και Ασωμάτων''. Σίγουρα το γνωρίζετε, ακόμα κι αν δεν έχετε δοκιμάσει οι ίδιοι τα απολαυστικά πιάτα του. Στέκι καλλιτεχνών, αλλά και ανθρώπων που ξέρουν να συνδυάζουν γεύσεις και αρώματα, το ''Ερμού και Ασωμάτων'', δικαιώνει την φήμη του με έμφαση πάντα στην υψηλή ποιότητα των γεύσεων.

Ενα εστιατόριo-brasserie, που σύμφωνα με άρθρό της αγγλικής Daily Mail θα ταίριαζε στο Σόχο του Λονδίνου ή στη Νέα Υόρκη, το ''Ερμού και Ασωμάτων'' σας προσκαλεί να γευτείτε τα εντυπωσιακά πιάτα του και να μεθύσετε με την ποικιλία των κρασιών του.

Μπορείτε να ξεκινήσετε με σαλάτα του Τόκυο, που αποτελείται από ποικιλία κινέζικων λαχανικών, την οποία θα συνοδέψετε με μεζεκλίκια αλά γκρεκ ή θα μεταμορφωθείτε σε ''κοκκινοσκουφίτσα'' παραγγέλνοντας ένα παραμύθι του δάσους. Για τη συνέχεια, μπορείτε να διαλέξετε ελάφι σιβέ με κόκκινο κρασί Βουργουνδίας ενώ για τους πιο τολμηρούς υπάρχει και βίσωνας στη σχάρα με σάλτσα μανιταριού τρούφας.

Τέλος, γλυκαθείτε με κάτι διαφορετικό, όπως είναι η Παύλοβα, μαρέγκα ψημένη στο φούρνο με σάλτσα από φράουλες.

Εστιατόριο-Brasserie ''Ερμού και Ασωμάτων'': Ερμού 137, Πλ. Ασωμάτων
Τηλέφωνο:3246337-9
Ανοικτό: Καθημερινά, Σάββατο και Κυριακή έως τις 2.00 π.μ.
Τιμή κατ' άτομο: 8-10.000 δρχ/23-30 ευρώ, χωρίς κρασί