Ο Μεγαλέξανδρος και ο Δράκος στο Μπάντμιντον

09.11.2009
Η παράσταση "Ο Μεγαλέξανδρος και ο Καταραμένος Δράκος" του Δήμου Αβδελιώδη παρουσιάζεται στη σκηνή του Θεάτρου Μπάντμιντον από τις 19 έως και τις 30 Δεκεμβρίου.
Η παράσταση "Ο Μεγαλέξανδρος και ο Καταραμένος Δράκος" του Δήμου Αβδελιώδη παρουσιάζεται στη σκηνή του Θεάτρου Μπάντμιντον από τις 19 έως και τις 30 Δεκεμβρίου.
Πρόκειται για μια θεατρική πρόταση που συνδυάζει τη μαγεία του αυθεντικού θεάτρου με τη γοητεία του θεάτρου σκιών, η οποία και έτυχε μεγάλης αποδοχής από το κοινό όλων των ηλικιών αλλά και την κριτική στο περσινό της ανέβασμα.

Η ιδέα του έργου στηρίζεται στο μοτίβο της δρακοκτονίας, προσφιλές θέμα των παραμυθιών και του θεάτρου σκιών.

Ο Καραγκιόζης ονειρεύεται φαρδύς πλατύς στη μέση του δρόμου, ενώ στη γωνία παραμονεύει ένας δράκος. Ο Χατζηαβάτης τον ξυπνά και η περιπέτεια αρχίζει...

Το παραδοσιακό Θέατρο Σκιών του Καραγκιόζη ζωντανεύει με τη φρέσκια συγγραφική πένα και την ανατρεπτική σκηνοθετική μπαγκέτα του Δήμου Αβδελιώδη.

Ένα πρωτότυπο και πετυχημένο χαρμάνι παραδοσιακού Θεάτρου Σκιών και σύγχρονων παραστατικών τεχνών, Ο Μεγαλέξανδρος και ο Καταραμένος Δράκος όχι μόνο αποτίει φόρο τιμής στην παράδοση του Θεάτρου Σκιών, αλλά είναι και μια φαντασμαγορική παράσταση που θα ψυχαγωγήσει όλη την οικογένεια. Σκιές, ηθοποιοί και φιγούρες ανθρώπινων διαστάσεων είναι οι αφηγητές των περιπετειών τού Καραγκιόζη σ’ αυτό το καινούργιο, μαγικό σύμπαν που θα εντυπωσιάσει, θα επιμορφώσει και θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους.

19 -30 Δεκεμβρίου 2009
Θέατρο Badminton
Τιμές εισιτηρίων:
Γενική Είσοδος: 17 € - μαθητικό: 12 €
Πληροφορίες- εισιτήρια:
http://www.ticketnet.gr