Η Ιταλία στην Βουλιαγμένη!

31.10.2007
Η ανανεωμένη κουζίνα του Casa di Pasta «σερβίρει» στους λάτρεις της pasta και του καλού φαγητού, την εξαιρετική ποιότητα στην Βουλιαγμένη. Εκπληκτικές σαλάτες, ευφάνταστα πιάτα με pasta
Η ανανεωμένη κουζίνα του Casa di Pasta «σερβίρει» στους λάτρεις της pasta και του καλού φαγητού, την εξαιρετική ποιότητα στην Βουλιαγμένη. Εκπληκτικές σαλάτες, ευφάνταστα πιάτα με pasta, αλλά και χειροποίητα ζυμαρικά είναι η βάση των νέων γευστικών προτάσεων, χωρίς να εξαντλούνται σε αυτές.
Το νέο Menu για τον Χειμώνα 2007 - 2008 συνδυάζει τις γεύσεις που έχουν λατρέψει οι φίλοι του τα 17 χρόνια λειτουργίας του με νέα πιάτα και πολλές γευστικές εκπλήξεις. Επιλεγμένα πιάτα με κρέας, θαλασσινά και ψάρι μαγειρεμένα αλά ιταλικά, είναι μόνο μία μικρή «γεύση» από το τι μπορείτε να απολαύσετε στο «σπίτι των ζυμαρικών» Casa di Pasta.

Μπορείτε να ξεκινήσετε με ένα θαυμάσιο Carpaccio di bue alla toscana (Λεπτές φέτες από φιλέτο βοδινού ,μαριναρισμένες σε μίγμα πιπεριών, που σερβίρονται πάνω σε ρόκα με ξύσμα παρμεζάνας και ελαιόλαδο τρούφας) ή με Insalata con Perini gratinati e Buffalla (Μοτσαρέλα buffala και ψητά τοματίνια πάνω σε ανάμικτη σαλάτα με vinegraite balsamico). Συνεχίστε με Mafaldine con Verdure Grigliatta Πάστα mafaldine (φαρδιές λωρίδες ζυμαρικών με λαχανικά σχάρας και τυρί pecorino), Ή με Spaghettini con Tetrazini di Manzo al pomodori (Σπαγγετίνι με ψιλοκομμένο φιλέτο σοταρισμένο σε σκόρδο και κρεμμύδι, σβησμένο με κόκκινο κρασί και σάλτσα από τοματίνια).

Αν σας αρέσουν τα ριζότο δοκιμάστε το Sformato di Riso venere in salsa di Scampi e Funghi (Φυσικό μαύρο ρύζι με καραβίδες και μανιτάρια του δάσους). Για τους φίλους των θαλασσινών ξεχωρίσαμε το Mazzancolle in Crosta di Pane (Γαρίδες σε κρούστα ψωμιού με φρέσκα αρωματικά, τυλιγμένες με pancetta και σοταρισμένες σε ελαιόλαδο. Σερβίρονται με χρωματιστές πιπεριές και φρέσκια τομάτα) και το Branzino ai Capperi (Φιλέτο σφυρίδας στη σχάρα με σάλτσα από ελαιόλαδο, κάπαρη, λεμόνι και μαϊντανό.).
Εκτός από την κλασική Insalata della Casa μπορείτε να απολαύσετε Insalata Caprese di Bufala (Φρέσκες ώριμες τομάτες, φρέσκια μοτσαρέλα από βούβαλο, βασιλικό και αγνό ελαιόλαδο). Για να γλυκαθείτε μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα πολλά γλυκά όπως το Fagottino di cioccolato alla menta (Πουγκί γεμιστό με σοκολάτα και φρέσκια μέντα.) ενώ καταπληκτικό είναι και Σεμιφρέντο Ανανά. Γνήσιος ιταλικός καφές εσπρέσο ή καπουτσίνο είναι το ιδανικό φινάλε για μια γαστριμαργική απόλαυση στο Casa di Pasta. Καλά ελληνικά και ιταλικά κρασιά υπάρχουν στο νέο κατάλογο και συνδυάζονται με τα πιάτα σας.

Στον ανανεωμένο χώρο του εστιατορίου το κλασικό δένει αρμονικά με το μοντέρνο, τόσο στην κύρια αίθουσα όσο και στο αίθριο, δημιουργώντας την ατμόσφαιρα της διακριτικής πολυτέλειας. Η πλακόστρωτη αυλή θυμίζει ιταλικό αρχοντικό και αποτελεί το ιδανικό περιβάλλον για να βρεθείτε μακριά από τους έντονους ρυθμούς του κέντρου και να απολαύσετε ένα ήσυχο δείπνο. Το άψογο σέρβις, η προσεγμένη ατμόσφαιρα, η παραδοσιακή ιταλική κουζίνα, σε συνδυασμό με την πολυετή πείρα του Casa di Pasta στην υλοποίηση επαγγελματικών δείπνων ή γευμάτων καθιστούν το εστιατόριο πρώτο στην επιλογή των μεγαλύτερων επιχειρήσεων.


Απόλλωνος και Λητούς 2.
Τηλ.: 210 89.64.122 & 8964112-3
Ημέρες & Ώρες Λειτουργίας: Καθημερινά 20.00 - 01.30, Κυριακή 1-7 μ.μ.