Νέα γυναίκα μόνη ψάχνει ...

19.12.2001
Τον Νίκο τον σχόλασα, ο Γιώργος έχει να φανεί κανένα μήνα, ο Πέτρος που γνώρισα προχτές μου είπε το πρωί πως είναι παντρεμένος ... Σιγά μη βάλω τα μαύρα πανιά! Διπλή δόση μάσκαρα, το καινούριο wonderbra και τη φούστα-ζώνη θα βάλω! Θα βγω να διασκεδάσω και ... ό,τι ήθελε προκύψει! Ανήμερα τα Χριστούγεννα γεύμα με τη μανούλα και τον μπαμπά και μετά θέατρο στις "Σοφολογιότατες" του Μολιέρου στο θέατρο "Εμπρός".
Τον Νίκο τον σχόλασα, ο Γιώργος έχει να φανεί κανένα μήνα, ο Πέτρος που γνώρισα προχτές μου είπε το πρωί πως είναι παντρεμένος ... Σιγά μη βάλω τα μαύρα πανιά! Διπλή δόση μάσκαρα, το καινούριο wonderbra και τη φούστα-ζώνη θα βάλω! Θα βγω να διασκεδάσω και ... ό,τι ήθελε προκύψει!

Κατ' αρχάς την παραμονή των Χριστουγέννων προβλέπεται επιδρομή με την ξαδέρφη μου στα μαγαζιά -για τον απαραίτητο εξοπλισμό, που λέγαμε ... Μπορεί να βρω και κανένα στενό τοπ να συνδυάσω με τη φούστα!
Μετά, για φαΐ στο Παλιό Τετράδιο (κάτι ελαφρύ για να χωρέσω στα ρούχα μου το βράδυ!) και γρήγορα σπίτι για κούρα ομορφιάς. Το βράδυ το πρόγραμμα έχει Μιχάλη Χατζηγιάννη και Ελένη Πέτα στο Φως!

Ανήμερα τα Χριστούγεννα γεύμα με τη μανούλα και τον μπαμπά και μετά θέατρο στις "Σοφολογιότατες" του Μολιέρου στο θέατρο "Εμπρός". Αργά το βράδυ, στο Club 22 με την Ελένη που είναι κι αυτή μόνη. (Δηλαδή, χρειαζόμαστε δύο άντρες ...)

Παραμονή Πρωτοχρονιάς έχουμε κλείσει τραπέζι στο Taboo με συναδέλφους. Θα το κάψουμε σίγουρα!
Και ξέρω ακριβώς τι ευχή θα κάνω στο γύρισμα του χρόνου: να περνάω κάθε χρόνο τόσο καλά, είτε μόνη είτε ... "διπλή"!