Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στο Plaza του Holiday Inn

13.12.2001
Το Αthens Holiday Inn σας προσκαλεί να υποδεχτείτε τον καινούργιο χρόνο στο Plaza restaurant, με εκλεκτά εδέσματα, πολύ κέφι και τραγούδι. Σε ένα ανανεωμένο χώρο, με γήινα χρώματα, το Plaza ξεφεύγει από τα κλασικά στενά ξενοδοχειακά πλαίσια και σας περιμένει ανά πάσα στιγμή να δοκιμάσετε τα εκλεκτά πιάτα του.
Το Αthens Holiday Inn σας προσκαλεί να υποδεχτείτε τον καινούργιο χρόνο στο Plaza restaurant, με εκλεκτά εδέσματα, πολύ κέφι και τραγούδι. Σε ένα ανανεωμένο χώρο, με γήινα χρώματα, το Plaza ξεφεύγει από τα κλασικά στενά ξενοδοχειακά πλαίσια και σας περιμένει να δοκιμάσετε τα εκλεκτά πιάτα του.

Για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, το Plaza προτείνει ένα εορταστικό μενού που θα συνοδεύεται από ζωντανή μουσική και πολλές εκπλήξεις.
Μπορείτε να ξεκινήσετε το δείπνο σας με μικρές γευστικές λιχουδιές και το απαραίτητο ποτό υποδοχής. Στη συνέχεια, αστακός με σως από χαβιάρι, κονσομέ φασιανού, φιλετάκια από ελάφι με σως κρασιού και cranberry, τουρνεντό από φιλέτο μόσχου forestier... είναι μόνο μερικές από τις νοστιμιές που θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε από το ειδικά επιλεγμένο μενού.

Για επιδόρπιο μπορείτε να δοκιμάσετε την Συμφωνία σοκολάτας με παγωτό μάνγκο, ενώ δε θα λείψει και η παραδοσιακή Βασιλόπιτα με χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα, όπως μελομακάρονα και κουραμπιέδες.

Ο Γιώργος Γερολυμάτος με οκταμελή ορχήστρα και πρόγραμμα πλούσιο σε latin και belly dancing θα αναλάβουν να σας διασκεδάσουν έτσι ώστε να υποδεχτείτε το Νέο Έτος με χαρούμενη διάθεση.

Plaza restautrant, Athens Holiday Inn: Μιχαλακοπούλου 50
Τηλέφωνο: 7278000, 7278500
Τιμή κατ' άτομο: 100 ευρώ/34.075 δρχ., παιδιά 75 ευρώ/ 25.557 δρχ.