Εορταστικό άρωμα στο Cafe Tabac του Margi Hotel

11.12.2001
Για τους λάτρεις της εκλεκτής μεσογειακής κουζίνας που συνδυάζουν την γαστριμαργική απόλαυση με την πολυτέλεια, το Margi Hotel σας προσκαλεί για δείπνο στο exclusive restaurant Cafe Tabac, όπου η κομψότητα συναντά την glamour ατμόσφαιρα. Για τις μέρες των γιορτών, ο chef Ξενοφώντας Πολύμερος έχει ετοιμάσει ειδικά μενού με εκλεκτά εδέσματα από την μεσογειακή κουζίνα.
Για τους λάτρεις της εκλεκτής μεσογειακής κουζίνας που συνδυάζουν την γαστριμαργική απόλαυση με την πολυτέλεια, το Margi Hotel σας προσκαλεί για δείπνο στο exclusive restaurant Cafe Tabac, όπου η κομψότητα συναντά την glamour ατμόσφαιρα.

Για τις μέρες των γιορτών, ο chef Ξενοφώντας Πολύμερος έχει ετοιμάσει ειδικά μενού με εκλεκτά εδέσματα από την μεσογειακή κουζίνα. Για την παραμονή των Χριστουγέννων, το μενού θα περιλαμβάνει καπνιστό στήθος πάπιας με ρύζι basmati σε chutney από βερίκοκο και ανανά, αστακό με κους-κους από παντζάρι και sauce από λευκό πορτ, αγριογούρουνο ψημένο σε κρούστα μάραθου με κυδώνι, μήλο και αρμπαρόριζα καθώς και σουφλέ σοκολάτας valhrona αρωματισμένο με bourbon.

Για το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε καρπάτσιο κατσικιού με gorgonzola, δενδρολίβανο και μαροκινά αρώματα, tofu κολοκύθας, sorbet σαμπάνιας Veuve Clicquot Ponsardin, φιλέτο ελαφιού με ινδονησιακά λαχανικά καθώς και την παραδοσιακή βασιλόπιτα.

Cafe Tabac, The Margi Hotel: Λητούς 11, Βουλιαγμένη
Τηλέφωνο: 8962061
Τιμή κατ΄ άτομο: Παραμονή Χριστουγέννων 26.000 δρχ.
Πρωτοχρονιάς 29.000 δρχ.