Ρεβεγιόν στο Grand Balcon στο St.George Lycabettus

06.12.2001
Για εσάς που επιθυμείτε να περάσετε την Άγια Νύχτα και το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς κοντά στα αστέρια, ένα δείπνο στο Grand Balcon του St.George Lycabettus Ηotel είναι η ιδανική πρόταση. Το St.George Lycabettus στο Κολωνάκι, εκτός από την μοντέρνα αισθητική ξεχωρίζει και για έναν άλλο λόγο: το restaurant Grand Balcon, το μοναδικό στην πόλη που προσφέρει πανοραμική θέα που εκτείνεται από την Ακρόπολη έως τον Σαρωνικό κόλπο.
Για εσάς που επιθυμείτε να περάσετε την Αγια Νύχτα και το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς κοντά στα "αστέρια", ένα δείπνο στο Grand Balcon του St.George Lycabettus Ηotel είναι η ιδανική πρόταση. Το St.George Lycabettus στο Κολωνάκι, εκτός από την μοντέρνα αισθητική ξεχωρίζει και για την πανοραμική θέα που εκτείνεται από την Ακρόπολη έως τον Σαρωνικό κόλπο.

Για την περίοδο των γιορτών, το Grand Balcon έχει τέσσερις ξεχωριστές προτάσεις που υπόσχονται να μας μυήσουν στην γιορτινή ατμόσφαιρα με φίνες γεύσεις.

Το εορταστικό μενού ξεκινά από τη παραμονή των Χριστουγέννων και περιλαμβάνει: Σούπα λαχανικών με τσέρι και ψιλοκομμένο φιλέτο πάπιας, γαρίδες jumbo ψητές στη σχάρα, γρανίτα φρέσκιας μέντας, φιλέτο γαλοπούλας γεμιστή με κάστανα και σοκολάτα και κορμό Χριστουγέννων.

Την ημέρα των Χριστουγέννων καθώς και την πρώτη μέρα του χρόνου θα ετοιμαστεί φαντασμαγορικός μπουφές με ποικιλία γεύσεων. Ανάμεσα σε άλλα, θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε κούς-κους με ντομάτα, μαϊντανό και γραβιέρα, στήθος πάπιας με βατόμουρα καθώς και παραδοσιακά σιροπιαστά γλυκά.

Τέλος, για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς, οι chef έχουν ετοιμάσει ένα εκλεκτό μενού που θα περιλαμβάνει κρέμα από κορυφές πράσινων σπαραγγιών και μαρτίνι, φρέσκο σολωμό Σκωτίας, σορμπέ κάλβαντος, φιλέτο από ελάφι με fois gras σωταρισμένο με εσαλλότ και κρασί μπρούσκο καθώς και την παραδοσιακή βασιλόπιτα.

To δείπνο σας θα συνοδεύεται από άφθονη σαμπάνια.

Grand Balcon, St.George Lycabettus Hotel: Κλεομένους 2
Τηλέφωνο: 7290711
Ανοικτό: Τρίτη-Σάββατο 8.00-2.00 π.μ.
Τιμή κατ' άτομο: Παραμονή Χριστουγέννων 35.000 δρχ.
Ανήμερα Χριστούγεννα 13.000 δρχ και Πρωτοχρονιά 15.000 δρχ
Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς 45.000 δρχ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ