Cosmo-πολίτικη ατμόσφαιρα

29.11.2001
Επιτέλους, η κοσμική Αθήνα βρήκε το στέκι της! Το Cosmos Restaurant στο Νέο Ψυχικό είναι το ιδανικό μέρος για να δοκιμάσετε ασυνήθιστες γεύσεις από την multi-culti κουζίνα. Σε ένα χώρο με έντονο Νεοϋορκέζικο αέρα το Cosmos αντανακλά την εικόνα της βραδινής κοσμικής Αθήνας. Είτε επιλέξετε να δειπνήσετε στο exclusive restaurant του Cosmos είτε επιλέξετε τους άνετους, γκρι καναπέδες στον χώρο του bar, θα ικανοποιήσετε τις γαστριμαργικές σας αναζητήσεις, καθώς το Cosmos προσφέρει κάθε μήνα και ένα νέο μενού.
Επιτέλους, η κοσμική Αθήνα βρήκε το στέκι της! Το Cosmos Restaurant στο Νέο Ψυχικό είναι το ιδανικό μέρος για να δοκιμάσετε ασυνήθιστες γεύσεις από την multi-culti κουζίνα. Σε ένα χώρο με έντονο Νεοϋορκέζικο αέρα το Cosmos αντανακλά την εικόνα της βραδινής κοσμικής Αθήνας.

Είτε επιλέξετε να δειπνήσετε στο exclusive restaurant του Cosmos είτε επιλέξετε τους άνετους, γκρι καναπέδες στον χώρο του bar, θα ικανοποιήσετε τις γαστριμαργικές σας αναζητήσεις, καθώς το Cosmos προσφέρει κάθε μήνα και ένα νέο μενού, υπό την επίβλεψη πάντα του executive σεφ Χρήστου Τζιέρας.

Σας προτείνουμε να ξεκινήσετε με ένα από τα ριζότο, όπως το ριζότο με πουρέ άσπρης και μαύρης τρούφας και συνεχίστε με φραγκόκοτα με foie gras και πατάτες parisienne. Μπορείτε, επίσης, να επιλέξετε γεύσεις από το pre-Christmas menu, όπως φιλέτο σολομού καπνιστό "Kenmare", με χαβιάρι Sevruga και κρέμα αρωματισμένη με Lime σε Blinis ή confit χήνας με μείγμα πιπεριών Μαδαγασκάρης και σάλτσα πευκόμελου. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε και κάποιο από τα λαχταριστά επιδόρπια, όπως την περίφημη creme brulee.

Απαραίτητο συνοδευτικό της γαστριμαργικής απόλαυσης, η επιλογή του κατάλληλου κρασιού. Η ποικιλία οίνων που προσφέρει το Cosmos περιλαμβάνει κρασιά ελληνικά, ιταλικά, γαλλικά, καλιφορνέζικα, ακόμα και από Νέα Ζηλανδία! Αν δυσκολεύεστε να διαλέξετε εκείνο που ταιριάζει περισσότερο στο μενού σας, το προσωπικό του είναι πάντα πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει.

Bar Restaurant '' Cosmos'':Ομήρου 8, Νέο Ψυχικό
Τηλέφωνο:: 6729150-3
Ανοικτό: Καθημερινά εκτός Κυριακής έως τη 1.00 π.μ. και μεσημέρι
Τιμή κατ' άτομο: 10-13.000 δρχ χωρίς το κρασί