Αλαντίν από το Μαύρο Θέατρο: Οι νικητές!

30.10.2006
Mια μεταφορά της γνωστής ιστορίας του φτωχού Αλαντίν σε ένα συνδυασμό ξεκαρδιστικής παντομίμας από το Θέατρο της Πράγας παρουσιάζει το Θέατρο Coronet, από την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου!
Mια μεταφορά της γνωστής ιστορίας του φτωχού Αλαντίν σε ένα συνδυασμό ξεκαρδιστικής παντομίμας από το Θέατρο της Πράγας παρουσιάζει το Θέατρο Coronet, από την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου!

Οι παρακάτω έχουν κερδίσει από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση της Τετάρτης 15/11 στις 18.00 «Ο Aladdin και το μαγικό λυχνάρι» στο θέατρο Coronet!

Μάχου Μαρία, Σαφλαγιούρα Φωτεινή, Λουράντου Ναταλία, Δήμα Ερικέτη, Φραντζέσκος Κωνσταντίνος, Helen Darmi, Γεωργόπουλος Νεκτάριος, Ηλίας Νταβάς, Φώφη Ανδρικοπούλου, Αίγλη Μέτσιου, Georgia Dimitropoulou, Θεμελή Αικατερίνη, Ελισάβετ Λάγιου, Νικόλαος Γαβαλάς, Καπουρνιώτης Δημήτρης, Κατσαμπάνη Κωνσταντίνα, Ελενα Ματαίου, Μαρία Καραφέρη, Πιεράκου Ευαγγελία, Ελίνα Γούλιου, Απόστοκλος Κασάπης, Σοφία Ζεϊμπέκου, Αγγελική Διαβατοπούλου, Ολυμπία Νικολάου, Βοζινού Φένια

Οι νικητές μπορούν να παραλάβουν τις προσκλήσεις τους από το ταμείο του θεάτρου την ημέρα της παράστασης με την αστυνομική τους ταυτότητα.

«Ο Aladdin και το μαγικό λυχνάρι» είναι η καινούρια παράσταση που φέρνει στην Ελλάδα το Μαύρο Θέατρο της Πράγας. Θεότρελες πτήσεις χαλιών, τζίνι που ξεπροβάλουν απ’ το πουθενά, τρισδιάστατα εφέ που εκτυλίσσονται στην κυριολεξία πάνω απ’ τα κεφάλια των θεατών, καμήλες, τίγρεις, μαϊμούδες και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε θα παρελάσει από την περιμετρική τριών επιπέδων σκηνή του Coronet, σε ένα δημιουργικό ξέσπασμα φαντασίας και γέλιου. Το πυκνό σκοτάδι του Μαύρου Θεάτρου είναι σχεδόν ονειρικό... ποιητικές εικόνες πλησιάζουν από το μυστηριώδες και απροσδιόριστο βάθος μιας μαύρης καμπίνας. Οι ηθοποιοί δε φαίνονται, είναι σχεδόν αόρατοι.

Να σημειωθεί ότι θα προηγηθούν παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη στο Θέατρο Radio City από την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου μέχρι και την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2006.
Επίσης, μετά την ολοκλήρωση των παραστάσεων στη Αθήνα, θα ακολουθήσει περιοδεία κατά την περίοδο Χριστουγέννων σε όλη την Ελλάδα.


Στο θέατρο Coronet από Παρασκευή 10 Νοεμβρίου μέχρι Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2006!
Ημέρες και Ώρες Παραστάσεων :
Δευτέρα : Αργεί
Τρίτη : Αργεί
Τετάρτη : 18.00
Πέμπτη : Αργεί
Παρασκευή : 21.00
Σάββατο : 18.00 και 21.00
Κυριακή : 11.30 και 18.00


Τιμές Εισιτηρίων :
Πλατεία : 25€
Παιδικό Πλατεία : 20€
Εξώστης : 20 €
Παιδικό - Φοιτητικό Εξώστης : 15 €

Το παιδικό εισιτήριο αναφέρεται σε παιδιά έως 12 ετών

Διάρκεια : 120 λεπτά