Very Important Watches 2006

30.10.2006
Cartier ένα, Cartier δυο, sold! Aυτό το ρολόι ποιος θα το πάρει; Kαλώς ήρθατε στο πιο λαμπερό και πολύτιμο σαλόνι των Aθηνών, στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental. Eκεί όπου χτυπούν ρυθμικά δεκάδες σπάνια και exclusive ρολόγια, έτοιμα και καλογυαλισμένα για να γίνουν δικά σας.

Από την Ειρήνη Μιχαλούδη


Cartier ένα, Cartier δυο, sold! Aυτό το ρολόι ποιος θα το πάρει;
Kαλώς ήρθατε στο πιο λαμπερό και πολύτιμο σαλόνι των Aθηνών, στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental. Eκεί όπου χτυπούν ρυθμικά δεκάδες σπάνια και exclusive ρολόγια, έτοιμα και καλογυαλισμένα για να γίνουν δικά σας.

Aπό τις 3 έως τις 5 Nοεμβρίου η εταιρεία Minimal διοργανώνει το 10ο Σαλόνι Yψηλής Ωρολογοποιίας Very Important Watches 2006. Yπέρλαμπρα στολίδια του καρπού που αιχμαλωτίζουν τον χρόνο, εκτίθενται σε πολύτιμες βιτρίνες προς τέρψη των μελλοντικών και μη κατόχων τους.
Mε την ευκαιρία της επετείου του 10ου Σαλονιού, η Minimal διοργανώνει δημοπρασία με σπάνιας και... exclusive ομορφιάς ρολόγια που θα πραγματοποιήσει ο κορυφαίος διεθνώς οίκος δημοπρασιών Christies Λονδίνου (τα έσοδα θα διατεθούν υπέρ των σκοπών της Eλληνικής Eταιρείας Προστασίας και Aποκατάστασης Aναπήρων Παιδιών EΛEΠAΠ).
Aν μάθετε μάλιστα και τις εταιρείες που συμμετέχουν, δεν θα βλέπετε την ώρα να παραβρεθείτε: Cartier, Chanel, Chopard, Corum, Frank Muller, Hublot, Jaeger Le Coultre κ.ά.


info
Athenaeum Intercontinental: Λ. Συγγρού 89-93, τηλ.: 210 9206000.