Παραδοσιακό ''<strong>Λικλίκι</strong>''

29.06.2001
Ας υποθέσουμε ότι έχετε νοσταλγήσει κάποιες γνήσιες ελληνικές γεύσεις, αλλά επιθυμείτε να τις δοκιμάσετε σε μια εξίσου παραδοσιακή γωνιά με χρώμα και αρώματα της πατρίδας μας. Θέλετε, επίσης, αυτο το μαγαζί να βρίσκεται κοντά στη θάλασσα. Ολα αυτά τα διαθέτει το παραδοσιακό μεζεδοπωλείο ''Λικλίκι'', το οποίο προσφέρει μεζέδες από όλα τα μέρη της Ελλάδας σ' ένα φιλικό και δροσερό περιβάλλον.
Ας υποθέσουμε ότι έχετε νοσταλγήσει κάποιες γνήσιες ελληνικές γεύσεις, αλλά επιθυμείτε να τις δοκιμάσετε σε μια εξίσου παραδοσιακή γωνιά με χρώμα και αρώματα της πατρίδας μας. Θέλετε, επίσης, αυτο το μαγαζί να βρίσκεται κοντά στη θάλασσα. Ολα αυτά τα διαθέτει το παραδοσιακό μεζεδοπωλείο ''Λικλίκι'', το οποίο προσφέρει μεζέδες από όλα τα μέρη της Ελλάδας σ' ένα φιλικό και δροσερό περιβάλλον. Σε μια αυλή με όλα τα χαρακτηριστικά της γειτονιάς, ζωγραφισμένη από τις φίλες της ιδιοκτήτριας, θα απολαύσετε το φαγητό σας υπό τους ήχους γνωστών ελληνικών τραγουδιών.
Ο κατάλογος είναι γεμάτος αρώματα και γεύσεις ελληνικές : Αγνά και παραδοσιακά υλικά μετουσιώνονται σε ξεχωριστά και εύγευστα πιάτα, τα οποία θα ικανοποιήσουν αυτούς που επιθυμούν να απολαύσουν καλομαγειρεμένο ελληνικό φαγητό. Από τα ορεκτικά ξεχωρίσαμε την καβουροσαλάτα, την τυροκαυτερή αλλά και το μανιτάρι γεμιστό με ροκφόρ. Πολύ καλά, επίσης, ήταν τα μακεδονίτικα μύδια αλλά και η πρωτότυπη ''Πέσε πίτα να σε φάω''. Προχωρώντας στα κύρια πιάτα, επιλέξαμε τα πολίτικα σουτζουκάκια με φρέσκια ντομάτα, τυλιγμένα στη μελιτζάνα και ψημένα στο φούρνο, αλλά και τα θαλασσινά, γαύρο, γαρίδες ή κουτσομούρες. Για τους λάτρεις του κρέατος, το μαγαζί προσφέρει και διάφορα κρεατικά στη σχάρα. Ολα αυτά θα τα συνοδεύσετε με χύμα κρασί, ούζο, τσίπουρο και μπίρα.
Τη γευστική πανδαισία θα ολοκληρώσουν τα επιδόρπια, τα οποία είναι εξίσου νόστιμα : Εχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε μήλα φούρνου με σιρόπι και γιαούρτι, το γλυκό πετροκέρασο, το κέικ σοκολάτας και τη σιροπιαστή καρυδόπιτα.
Επισκεφθείτε το ''Λικλίκι'' και θα μείνετε ενθουσιασμένοι με τη φιλική εξυπηρέτηση και τον αρμονικό συνδυασμό γεύσεων και ατμόσφαιρας.
Λικλίκι : Τυρταίου 39 Φάληρο
Τηλέφωνο : 9348428
Τιμή κατ' άτομο : 4-5.000 δρχ.