Cheap Art στο Μύλο Θεσσαλονίκης

02.05.2001
Περισσότερα από 1000 έργα 78 καλλιτεχνών παρουσιάζει η Cheap Art 2001 από τις 12 Μαΐου στο Μύλο σε μία έκθεση που θα λειτουργήσει έως τα τέλη του μήνα. Η Cheap Art είναι μία σύγχρονη οργανωμένη εικαστική κίνηση και ένας ανοιχτός χώρος εικαστικού πειραματισμού και έρευνας που συμπλήρωσε επτά χρόνια λειτουργίας δίνοντας τη δυνατότητα σε 100 και πλέον καλλιτέχνες να δοκιμάσουν νέες ιδέες και δυνατότητες απέναντι σε ένα κοινό πλατύ και ταυτόχρονα απαιτητικό.
Περισσότερα από 1000 έργα 78 καλλιτεχνών παρουσιάζει η Cheap Art 2001 από τις 12 Μαΐου στο Μύλο σε μία έκθεση που θα λειτουργήσει έως τα τέλη του μήνα.
Η Cheap Art είναι μία σύγχρονη οργανωμένη εικαστική κίνηση και ένας ανοιχτός χώρος εικαστικού πειραματισμού και έρευνας που συμπλήρωσε επτά χρόνια λειτουργίας δίνοντας τη δυνατότητα σε 100 και πλέον καλλιτέχνες να δοκιμάσουν νέες ιδέες και δυνατότητες απέναντι σε ένα κοινό πλατύ και ταυτόχρονα απαιτητικό.
Ρόλος της είναι ο σχεδιασμός, η διοργάνωση εκθέσεων και η διαχείριση των χρημάτων που απαιτούνται γι αυτές. Οι εκθέσεις χρηματοδοτούνται από τους ίδιους τους καλλιτέχνες ενώ η Cheap Art δεν αποκομίζει κανένα οικονομικό όφελος, ποσοστό, προμήθεια ή μίσθωση από τις πωλήσεις των έργων . Οι καλλιτέχνες είναι οι μοναδικοί υπεύθυνοι της οποιασδήποτε αγοραπωλησίας και δεν εμπλέκεται καθόλου σ΄ αυτές η διοργανώτρια εταιρία.