Ο Γ. Καραχισαρίδης στο τιμόνι του Ελληνικού Φεστιβάλ

25.04.2001
Ο σκηνοθέτης Γιάννης Καραχισαρίδης είναι ο νέος γενικός διευθυντής του "Ελληνικού Φεστιβάλ", με τριετή θητεία. Ο νέος γενικός διευθυντής ορίστηκε με απόφαση του Δ.Σ. "υιοθετώντας την ομόφωνη εισήγηση της επιτροπής αξιολόγησης των υποψηφίων που διορίστηκε για το σκοπό αυτό", καταλαμβάνοντας τη θέση της -προ ολίγων μηνών-παραιτηθείσας, Βαρβάρας Μπελεζίνη.
Ο σκηνοθέτης Γιάννης Καραχισαρίδης είναι ο νέος γενικός διευθυντής του "Ελληνικού Φεστιβάλ", με τριετή θητεία. Ο νέος γενικός διευθυντής ορίστηκε με απόφαση του Δ.Σ. "υιοθετώντας την ομόφωνη εισήγηση της επιτροπής αξιολόγησης των υποψηφίων που διορίστηκε για το σκοπό αυτό", καταλαμβάνοντας τη θέση της -προ ολίγων μηνών-παραιτηθείσας, Βαρβάρας Μπελεζίνη. Η επιτροπή αξιολόγησης αποτελείτο από τα μέλη του Δ.Σ., Βασίλη Ζαφειρόπουλο και Όλγα-Νίκη Νταϊφά, καθώς και τον γενικό διευθυντή του ΟΜΜΑ Νίκο Μανωλόπουλο.

Ο Γιάννης Καραχισαρίδης -στενός συνεργάτης του προέδρου του Δ.Σ., Περικλή Κούκου- έχει σπουδάσει οικονομικά και θέατρο και έχει σκηνοθετήσει 40 παραστάσεις. Ακόμη, έχει δημοσιεύσει άρθρα με θεωρητικές αναλύσεις για το θέατρο σε λογοτεχνικά περιοδικά, ενώ εδώ και 15 χρόνια ασκεί διοικητικά καθήκοντα σε πολιτιστικούς οργανισμούς.

Αντιγόνη Καράλη