Γουρουνάκια Κουμπαράδες στο θέατρο Λαμπέτη!

05.12.2003
Ενα έργο τρυφερό, ένα έργο χτισμένο πάνω στην αγάπη... Τα "Γουρουνάκια Κουμπαράδες" του Ευγένιου Τριβιζά παρουσιάζονται στο Θέατρο Λαμπέτη σε σκηνοθεσία Γιάννη Βούρου.
&00 "Ενας ύποπτος συννεφολόγος που προβλέπει πότε θα βρέξει λίρες, ένας μυστηριώδης ξενοδόχος, μία συμμορία λύκων και δύο γουρουνάκια κουμπαράδες, που το ένα γεμίζει και το άλλο μένει αδειανό βρίσκονται στη μακρινή Κουμπαραδουάη, όπου δε βρέχει στάλες, αλλά κάθε λογής νομίσματα. Κάθε φορά που βρέχει τα γουρουνάκια τρέχουν για να γεμίσουν. Ο Γουργουριστός γίνεται πάμπλουτος, κάποιοι άλλοι μένουν άδειοι.... Η συμμορία των λύκων με τα σφυριά τον κυνηγά και επιβάλλεται η βοήθεια του φίλου του για να ξεφύγει!"

Κάπως έτσι ξεκινά η περιπέτεια για τα "Γουρουνάκια Κουμπαράδες".
"Αξίες όπως η δικαιοσύνη, η ισονομία, η φιλία, η αγάπη, ο αλτρουισμός ζωγραφίζονται μπροστά στα μάτια μας με τα πιο ζωντανά χρώματα, καθώς οι ήρωες του έργου παθαίνουν, μαθαίνουν και εξελίσσονται, σκηνή με σκηνή. Αξίες "αστεράκια" που λάμπουν πάνω στη σκηνή και συν τω χρόνω θα μετατραπούν σε φάρους φωτεινούς για να καθοδηγούν τις πορείες των αυριανών εφήβων και αργότερα υπευθύνων πολιτών αυτής της χώρας που γέννησε τον πολιτισμό" τονίζει ο ηθοποιός και σκηνοθέτης της παράστασης Γιάννης Βούρος.

Η εταιρία Πολιτιστική Παρέμβαση συνεχίζοντας για τέταρτη χρονιά την επιτυχημένη πορεία της στο χώρο του παιδικού θεάτρου προτείνει για τους μικρούς της φίλους ένα έργο τρυφερό, ένα έργο χτισμένο πάνω στην αγάπη.
"Τα Γουρουνάκια Κουμπαράδες" του Ευγένιου Τριβιζά παρουσιάζονται κάθε Κυριακή στις 11.00 και στις 15.00 στο Θέατρο Λαμπέτη (Λεωφ. Αλεξάνδρας 106).

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Γιάννης Βούρος
Βοηθός Σκηνοθέτη: Λίλιαν Δημητρακοπούλου
Κινησιολογία- Χορογραφία: Καίη Χόλντεν
Σκηνικά- Κοστούμια: Μαλαμάτη Παρίση
Μουσική: Γιάννης Χριστοδουλόπουλος
Παίζουν: Μαίρη Γαρίτση, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Έλενα Καμηλάρη, Μιχαέλλα Κοκκινογένη, Αρης Πρωτόπαπας,Γιώργος Τσαπόγας

Τιμή εισιτηρίου: 12,50