Τα YO!Sushi σας καλωσορίζουν!

17.10.2003
Το δικό τους στέκι απέκτησαν πρόσφατα οι sushi lovers της πόλης. Τα YΟ!Sushi, μετά την τεράστια επιτυχία που έχουν γνωρίσει στην Αγγλία, ήρθαν και στην Ελλάδα, την πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που τα υποδέχεται
Το δικό τους στέκι απέκτησαν πρόσφατα οι sushi lovers της πόλης. Τα YΟ!Sushi, μετά την τεράστια επιτυχία που έχουν γνωρίσει στην Αγγλία, ήρθαν και στην Ελλάδα, την πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που τα υποδέχεται και που...σίγουρα θα αγαπήσει. Βλέπετε, τα YΟ! ξεπερνούν τα συνηθισμένα και υπόσχονται μία μοναδική εμπειρία, τόσο στους μυημένους στην ιαπωνική κουζίνα, όσο και στους λιγότερο μυημένους.

Τα YΟ! πράγματι διαφέρουν από τα υπόλοιπα μαγαζιά της ιδίας κατηγορίας, από άποψη concept αλλά και γευστικών αναζητήσεων. Ας πάρουμε πρώτα το ανατρεπτικό του concept, που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει. Όσους από εσάς, δηλαδή, που επιθυμούν μία διαφορετική προσέγγιση της έννοιας "εστιατορίου". Καταρχήν, εδώ ξεχάστε τα τραπέζια, το χαμηλό φως των κεριών, την απαλή μουσική και τα παλ χρώματα που δημιουργούν μία ρομαντική ατμόσφαιρα.

Ο χώρος είναι αρκετά...ντιζαϊνάτος κι αντί τραπεζιών, υπάρχει μία τεράστια μπάρα, όπου κάθεστε. Μπροστά από αυτήν περνάει ένας τεράστιος κυλιόμενος ιμάντας (αν απλωθεί αγγίζει τα 65 μέτρα), που περιστρέφεται συνεχώς μπροστά από τους πελάτες, ενώ πάνω σε αυτόν τοποθετούνται τα πιάτα. Οι πελάτες, μάλιστα, είναι ανεξάρτητοι να διαλέξουν όσα πιάτα, με όποια σειρά και με το ρυθμό που επιθυμούν. Πάνω στα πιάτα υπάρχει το αρχικό της κάθε κατηγορίας, π.χ. "Θ" για τα θαλασσινά, "Κ" για το κρέας κ.ο.κ. Η ιδέα της μπάρας να μη σας τρομάζει καθώς τα σκαμπό είναι...υπέρ του δέοντος αναπαυτικά, ενώ γενικά είστε άνετα.

Το μενού των YO!Sushi δεν περιλαμβάνει μόνο ψάρι, αλλά μία τεράστια ποικιλία από ζεστά και κρύα πιάτα, με κρέας, κοτόπουλο, λαχανικά, θαλασσινά, noodles και σούπες. Δίνεται, δε, ιδιαίτερη έμφαση στην παρασκευή ρυζιού, το οποίο αποτελεί και το μυστικό της εξαιρετικής γεύσης, σε συνδυασμό βέβαια με τα φρέσκα κι εγγυημένα υλικά που χρησιμοποιούνται. Το φαγητό, μπορεί κανείς να το συνοδεύσει με αναψυκτικό, χυμό, μπίρα, κρασί και σαμπάνια. Εννοείται, πως από τη λίστα των YO! δε θα μπορούσε να λείπει ένα ζεστό sake και πράσινο τσάι. Μάλιστα, με 3 ευρώ έχετε τη δυνατότητα απεριόριστης κατανάλωσης αναψυκτικών και με 1 ευρώ απεριόριστη κατανάλωση πράσινου τσαγιού.

Πάμε τώρα στο θέμα που καίει όλους μας. "Ωραία και καλά όλα αυτά, αλλά από τιμές πως πάμε"; Μια χαρά κι εδώ, αφού τα YO! ανατρέπουν το μύθο που θέλουν τα sushi απαραιτήτως ακριβά. Εδώ, οι τιμές είναι λογικές. Ο πελάτης γνωρίζει από τη στιγμή που θα επιλέξει τι θα φάει, πόσο θα του κοστίσει καθώς κάθε πιάτο διαθέτει ένα διακριτικό χρώμα που αντιπροσωπεύει και την τιμή του. Στο τέλος κάθε γεύματος, ο σερβιτόρος αθροίζει τα πιάτα και δίνει τον τελικό λογαριασμό.

Πρέπει να ξέρετε ακόμη:
· Τα YO!Sushi είναι ανοιχτά από τις 12 το μεσημέρι έως τις 12 το βράδυ.
· Λειτουργεί και υπηρεσία delivery
· Διαθέτει και catering
· Οι Ιάπωνες τρώνε το περισσότερο sushi κι έχουν το μεγαλύτερο μέσο όρο ζωής - Απλή σύμπτωση;


Τσακάλωφ 6, Κολωνάκι
Τηλ: 210-3600347
YO! To Go: 210-3600817