Γεύση από... Κούβα στην Τεχνόπολη

11.03.2001
"Στην Κούβα" του Μιχάλη Μπολιάκη μας μεταφέρει η ομώνυμη έκθεση φωτογραφίας που διοργανώνει η Τεχνόπολις υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και της πρεσβείας της Κούβας, από τις 15 έως τις 20 Μαρτίου. Τα εγκαίνια πραγματοποίησαν ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος και η πρέσβης της Κούβας Ana Maria Gonzalez Suarez.
"Στην Κούβα" του Μιχάλη Μπολιάκη μας μεταφέρει η ομώνυμη έκθεση φωτογραφίας που διοργανώνει η Τεχνόπολις υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και της πρεσβείας της Κούβας, από τις 15 έως τις 20 Μαρτίου. Τα εγκαίνια πραγματοποιήσαν ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος και η πρέσβης της Κούβας Ana Maria Gonzalez Suarez.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση του βιβλίου "Στην Κούβα" των εκδόσεων Καστανιώτη, για το οποίο θα μιλήσει η πρέσβης της εξωτικής αυτής χώρας, που η φλογερή ψυχοσύνθεση του λαού της έχει επηρεάσει τον δημιουργό φωτογράφο από την Αλεξανδρούπολη, ώστε με το φακό του να απαθανατίσει 13.500 εικόνες από την καθημερινή ζωή των κατοίκων, σε διάστημα δέκα ετών.
Στην έκθεση παρουσιάζονται πενήντα αντιπροσωπευτικότερες φωτογραφίες που καταγράφουν σκηνές ανθρώπινες, από κάθε είδους δραστηριότητες και εκδηλώσεις, οι οποίες αποτυπώνουν με χαρακτηριστικό τρόπο τα συναισθήματα, τα βιώματα και τις συνήθειες του κουβανέζικου λαού.