Φεστιβάλ Βραζιλιάνικης γαστρονομίας στο Hilton

11.03.2001
Ενα πολύ ενδιαφέρον Φεστιβάλ Βραζιλιανικής Γαστρονομίας και πολιτισμού πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο "Hilton" της Αθήνας από την Τετάρτη 7 Μαρτίου εώς το Σάββατο 17 Μαρτίου. Στόχος του φεστιβάλ, το οποίο διεξάγεται στο εστιαττόριο " Ta Nissia", είναι η προώθηση της κατανόησης της συναρπαστικής βραζιλιάνικης κουλτούρας και κουζίνας.
Ενα πολύ ενδιαφέρον Φεστιβάλ Βραζιλιανικής Γαστρονομίας και πολιτισμού πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο "Hilton" της Αθήνας από την Τετάρτη 7 Μαρτίου εώς το Σάββατο 17 Μαρτίου. Στόχος του φεστιβάλ, το οποίο διεξάγεται στο εστιατόριο " Ta Nissia", είναι η προώθηση της κατανόησης της συναρπαστικής βραζιλιάνικης κουλτούρας και κουζίνας, αλλά και η δημιουργία ενός χαλαρού περιβάλλοντος για Βραζιλιάνους και Ελληνες.
Θεμέλια λίθος του φεστιβάλ είναι η εξωτική και πλούσια παραδοσιακή βραζιλιάνικη κουζίνα. Τις γνήσιες βραζιλιάνικες γεύσεις θα ετοιμάσουν δύο σεφ από το Hilton της Βραζιλίας, οι οποίοι θα προτείνουν στους λάτρεις της βραζιλιάνικης κουζίνας μιά μεγάλη ποικιλία από γεύσεις της χώρας της samba. Οι λάτρεις των καυτερών θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν, μεταξύ άλλων, τις σπεσιαλιτέ "Feijoada"(χοιρινό με μαύρα φασόλια", αλλά και το τοπικό πιάτο της Bahia, τη "Vatapa". Ειδικά για την Τρίτη 13 Μαρτίου, η βραδιά θα είναι αφιερωμένη στο κρέας και ειδικότερα στο Churrasco, το οποίο είναι μοσχάρι στη σούβλα μαγειρεμένο στα κάρβουνα και αποτελεί τη σπεσιαλιτέ του Rio Grande do Sul, στη νότια Βραζιλία.
Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, μπορείτε, επίσης, να απολαύσετε τα περίφημα προϊόντα της Βραζιλίας, όπως καφέ, ξηρούς καρπούς, μεζεδάκια με κρέας και τα αυθεντικά βραζιλιάνικα κοκτέιλ. Και φυσικά το γεύμα σας θα συνοδεύσουν ρυθμοί και μελωδίες της χώρας της Λατινικής Αμερικής, καθώς στο φεστιβάλ θα παρουσιαστούν το βραζιλιάνικο συγκρότημα "Copasamba" και το γκρουπ "Sesc Bahia", οι οποίοι παίζουν τους ρυθμούς που ακούγονται στους δρόμους της χώρας.
Ξενοδοχείο "Hilton" εστιατόριο "Ta Nissia" : Βασ. Σοφίας 46
Τηλέφωνο : 7281000