Νέοι εικαστικοί στο Aspro

24.09.2003
Από τον Οκτώβριο και για κάθε μήνα, η Αστική Εταιρία "Κορμοράνος" αναλαμβάνει τη διοργάνωση και παρουσίαση μικρών εκθέσεων ζωγραφικής, γλυπτικής, φωτογραφίας και εγκαταστάσεων νέων Ελλήνων Καλλιτεχνών στον πρόσφατα ανακαινισμένο πάνω χώρο του bar ASPRO, στην πλατεία Ψυρρή.
Από τον Οκτώβριο και για κάθε μήνα, η Αστική Εταιρία "Κορμοράνος" αναλαμβάνει τη διοργάνωση και παρουσίαση μικρών εκθέσεων ζωγραφικής, γλυπτικής, φωτογραφίας και εγκαταστάσεων νέων ελλήνων καλλιτεχνών στον πρόσφατα ανακαινισμένο πάνω χώρο του bar ASPRO, στην πλατεία Ψυρρή. (Αριστοφάνους 4, Πλατεία Ψυρρή, τηλ. 210-3313218)
Οι εκθέσεις αυτές, ομαδικές ή ατομικές, θα διαρκούν τέσσερις εβδομάδες η καθεμία, ενώ τα εγκαίνια, που θα γίνονται την πρώτη Τρίτη του μήνα, θα συνοδεύονται από πάρτυ με τους dj' s του Κορμοράνου και σπέσιαλ καλεσμένους.

Από την Τρίτη, 7 Οκτωβρίου ως τις 2 Νοεμβρίου, από τις 20:30 oι νέες εικαστικοί Μαρία Γλύκα, Ντόρα Οικονόμου, Άννα Τσουλούφη εκθέτουν από κοινού τα έργα τους, ενώ στα εγκαίνια θα ακολουθήσει πάρτυ με τους dj Super Manolaki και Blue Lagoon. Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 20:30 - 00:30

ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ:
4 Νοεμβρίου: Κλειώ Γκιζελή, Amore e Matrimonio: Μια σύνθεση αντικειμένων με θέμα τον έρωτα και το γάμο.
"Φιλικό πρόσωπο γένους θηλυκού, επιχείρησε να ενημερώσει την έφηβη κόρη της πως "το καλύτερο αντισυλληπτικό είναι η μαμά και ο μπαμπάς..."

2 Δεκεμβρίου: Κώστας Μέτζος, Ζωγραφική και ψηφιακές εκτυπώσεις.