Σωκράτης Μάλαμας: «Με Το Κρασί Στο Αίμα» ξυπνά την πόλη που κοιμάται [vds]

29.03.2017
Ο Σωκράτης Μάλαμας, ένας από τους πιο σημαντικούς ερμηνευτές και τραγουδοποιούς της γενιάς του, έχει κυκλοφορεί τη νέα δισκογραφική δουλειά του.

Τα «Κάτοπτρα» συγκαταλέγουν στον ίδιο άλμπουμ δεκατέσσερα τραγούδια με την προσωπική υπογραφή του Σωκράτη Μάλαμα στη σύνθεση και σε στίχους δικούς του και των Γιάννη Χαλιώτη, Φωτεινής Λαμπρίδη, Άρη Κεραμάρη, Ισαάκ Σούση, Γιώργου Κλεφτογιώργου και Πάνου Ηλιόπουλου.

Συνταξιδιώτες του Σωκράτη Μάλαμα σε τέσσερα μουσικά κομμάτια από το συνολικό οδοιπορικό που αντανακλάται στα «Κάτοπτρα» είναι τέσσερις αξιόλογες φωνές.

Ο Σωκράτης Μάλαμας παραδίδει το μικρόφωνο στις πολύ αγαπημένες Νατάσσα Μποφίλιου και Ελεωνόρα Ζουγανέλη, όπως επίσης και στους Πέτρο Μάλαμα και Λαμπρινή Καρακώστα.

Το οπτικοποιημένο κομμάτι «Με Το Κρασί Στο Αίμα» είναι σε μουσική του ίδιου του Μάλαμα και στίχους του Άρη Κεραμάρη, ο τραγουδοποιός παίζει μάλιστα ο ίδιος την ακουστική κιθάρα. Στην ηλεκτρική τον συνοδεύουν ο Κλέων Αντωνίου και ο Κώστας Παντέλης, ενώ στο βιολί βρίσκουμε φυσικά τον Φώτη Σιώτα.