Φεστιβάλ Ιταλικών γεύσεων στο "Mediterraneo"

09.03.2001
Πολύ ευχάριστα είναι τα νέα για τους λάτρεις των αυθεντικών ιταλικών γεύσεων και ακουσμάτων, αφού από την Πέμπτη 8 Μαρτίου και για κάθε βράδυ, το εστιατόριο " Μediterraneo" του ξενοδοχείου "Saint George Lycabettus" θα τους μυήσει σε μυστικά της κουζίνας και της κουλτούρας της γείτονος χώρας.
Πολύ ευχάριστα είναι τα νέα για τους λάτρεις των αυθεντικών ιταλικών γεύσεων και ακουσμάτων, αφού από την Πέμπτη 8 Μαρτίου και για κάθε βράδυ, το εστιατόριο " Μediterraneo" του ξενοδοχείου "Saint George Lycabettus" θα τους μυήσει σε μυστικά της κουζίνας και της κουλτούρας της γείτονος χώρας. Στο κοσμοπολίτικο περιβάλλον του "Mediterraneo", στις παρυφές του λόφου του Λυκαβηττού, oι πελάτες του εστιατορίου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ελληνοιταλικές γεύσεις με ζωντανή μουσική και τραγούδι από την Ιταλία. Τα πιάτα είναι εμπνευσμένα από τις παραδοσιακές συνταγές και τα αρώματα της Ιταλίας και είναι βασισμένα σε ποικιλία συστατικών, όπως ζυμαρικά, κοτόπουλο και θαλασσινά. Το γεύμα σας θα "κλείσει" ένας αρωματικός καφές, τον οποίο μπορείτε να διαλέξετε από την ποικιλία αρωματικών χαρμανιών καφέ, σερβιρισμένων με τρόπο ξεχωριστό.
Εκτός αυτού, κάθε Κυριακή (μεσημέρι-βράδυ) στο χώρο του "Mediterraneo" οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου προσφέρουν σε πλούσιο μπουφέ, αυθεντικές μεσογειακές γεύσεις αλλά και βελούδινες γλυκές απολαύσεις στην τιμή των 6.500 δρχ.
"Mediterraneo": Διεύθυνση : Κλεομένους 2 Κολωνάκι Τηλέφωνο : 7290711-9
Κρατήσεις απαραίτητες.