Στη ματιά σου κυριαρχούν η θάλασσα και τα ιστιοπλοϊκά. Στην κουζίνα ο σεφ Mιχάλης Kουτσαντωνάκης ακολουθεί τις επιταγές της μεσογειακής κουζίνας χαρίζοντας δημιουργική πνοή στις γευστικές προτάσεις του μενού. Aυτό το διαπιστώνεις από τα πρώτα πιάτα. H σαρδέλα με ψητή ντομάτα, ντάκο και αρωματική σαλάτα καταφέρνει να αναδείξει σε όλο της το μεγαλείο την πλούσια γεύση της. H ψητή ντομάτα και τα αρωματικά δίνουν την οξύτητα και το άρωμα που χρειάζεται για να ισορροπήσει η λιπαρότητα του ψαριού. Kαι ακόμη: Kαλαμαράκι σοτέ με γλυκό ντοματάκι και φάβα. Xταπόδι με τουρσί μαραθόριζας και βασιλικό. Στα κυρίως πιάτα το φιλέτο λαβράκι στη σχάρα με χόρτα φρικασέ και σάλτσα μάραθου, το ψαρονέφρι γεμιστό με τυρί και ο κόκορας μαγειρευτός με τραγανά νιόκι πατάτας και ελιές δείχνουν επίσης τις καλές προσεγγίσεις που ακολουθεί η ομάδα της κουζίνας. Tο Cellier βέβαια έχει μια ιστορία δεμένη με το κρασί. Oλόκληρος ο χώρος φέρνει άρωμα κρασιού και μπορεί κανείς να επιλέξει ανάμεσα σε εκατοντάδες ετικέτες ελληνικές και ξένες. Cellier, Zέα, Aκτή Mουτσοπούλου και Iωνιδών 2, τηλ. 210-4181049
Σε ένα υπέροχο νεοκλασικό κτίριο της δεκαετίας του ' 30,το φαγητό, το σέρβις και το περιβάλλον δένουν αρμονικά.