Θέλετε να μάθετε δωρεάν τάνγκο; Σπεύσατε στο Γκάζι!

02.10.2015
Θέλετε να μάθετε tango; Αν ναι, τώρα μπορείτε να κάνετε δωρεάν μαθήματα στις 9, 10 & 11 Οκτωβρίου στον Πολυχώρο El Galpon στο Γκάζι! Διδάσκει ο Αργεντίνος χορευτής Luis Alberto Mestre και η Εlena Gossi.

H Escuela Argentina de Tango άνοιξε τις πόρτες της την 1η Μαρτίου του 2015 για να υποδεχθεί τους λάτρεις της Αργεντίνικης κουλτούρας και πολιτισμού.

Ιδρυτές της o Αργεντίνος Luis Alberto και η Έλενα Mestre, δάσκαλοι και χορευτικό ζευγάρι του tango επί 18 χρόνια, ξεκίνησαν το νέο τους αυτό εγχείρημα με σκοπό την διδασκαλία του αυθεντικού Αργεντίνικου Tango, με σεβασμό στις ρίζες και τις παραδόσεις του.

Υπό την Αιγίδα της πρεσβείας της Αργεντινής και με σκοπό την διάδοση του Tango ως χορoύ και ξεχωριστού τρόπο επικοινωνίας, η Escuela Argentina de Tango δημιούργησε το πρόγραμμα "Tango για όλους" και διοργανώνει 2 φορές το χρόνο ανοιχτά Δωρεάν μαθήματα.

Στα μαθήματα μπορούν να συμμετέχουν άτομα από όλες τις ηλικίες και δεν είναι απαραίτητες οι γνώσεις χορού.

INFO:

Στις 9, 10 & 11 Οκτωβρίου πραγματοποιούνται τα πρώτα ανοιχτά δωρεάν μαθήματα της φετινής σεζόν.

Για κρατήσεις και πληροφορίες, καλέστε το 6947851017

Η Escuela Argentina del Tango φιλοξενείται στο νέο πολυχώρο πολιτισμού “El Galpon” στον Γκάζι που η διακόσμησή του είναι εμπνευσμένη από τις παραδοσιακές σάλες χορού του Μπουένος Άιρες.