Ο Γιάννης Πάριος τον Σεπτέμβριο στο Κατράκειο Θέατρο

20.07.2015
Ανεξίτηλες μελωδίες σπουδαίων δημιουργών, όπως οι Μάνος Χατζιδάκις, Μίκης Θεοδωράκης, Βασίλης Τσιτσάνης και τα αγαπημένα του, Νησιώτικα, συνθέτουν ένα πρόγραμμα εφ'όλης της ύλης.

Ο τραγουδιστής που έβαλε το νησιώτικο τραγούδι σε όλα τα σπίτια και μας ταξίδεψε στα αιγαιοπελαγίτικα νησιά μέσα από τραγούδια όπως «Λυγαριά», «Μες του Αιγαίου», «Στην Πάρο και στη Νάξο», «Τζιβάερι» και άλλα, θα δώσει τον Σεπτέμβριο μία συναυλία εφ'όλης της ύλης.

Ο Γιάννης Πάριος, θα βρεθεί στο Κατράκειο Θέατρο, μαζί με την 10μελή ορχήστρα του, με μαέστρο τον Ντίνο Γεωργούντζο, και δύο νεότερους τραγουδιστές, τον Κώστας Αναγνώστου κα την Ελένη Βαλτετσιώτη.

Ανεξίτηλες μελωδίες σπουδαίων δημιουργών, όπως οι Μάνος Χατζιδάκις, Μίκης Θεοδωράκης, Βασίλης Τσιτσάνης και τα τραγούδια όπως τα «Ποιος θα συγκριθεί μαζί σου», « Έρχονται στιγμές», «Θα με θυμηθείς», «Κόκκινο Γαρύφαλλο», «Απορώ», συνθέτουν το πρόγραμμα. Από το ρεπερτόριο, δεν θα μπορούσε να λείπει το αφιέρωμα στα νησιά των Κυκλάδων, στα Νησιώτικα που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ψυχής του.

Info:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ
Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου,
Ώρα: 21.00, Τιμή: 13 ευρώ,
(Τα 1.000 πρώτα εισιτήρια) και 15 ευρώ.