Δείτε το ελληνικό νησί που αγόρασε ο Τζόνι Ντεπ! [photos]

17.07.2015
O διάσημος ηθοποιός αγόρασε ελληνικό νησί από…φωτογραφίες!

Μπορεί η Ελλάδα να περάνει κρίση, ωστόσο έχει ακόμη μεγάλη πέραση στους διασήμους! Ο Τζόνι Ντεπ μάλιστα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της εταιρείας ακινήτων Proto Organization Ltd στο Λονδίνο, θα επισκεφθεί την Ελλάδα στα τέλη Ιουλίου προκειμένου να δει από κοντά το νησί Stroggino (μάλλον εννοεί το νησί Στρογγυλό στα Δωδεκάνησα) το οποίο και απέκτησε μόλις πριν από δυο 24ωρα!

Ναι, καλά καταλάβατε, ο διάσημος ηθοποιός αγόρασε νησί από…φωτογραφίες! Ο ίδιος δεν το έχει δει ακόμη, καθώς είναι ψυχή τε και σώματι δοσμένος στα γυρίσματα των νέων Πειρατών της Καραϊβικής! Διέθεσε μάλιστα 4.200.000 ευρώ για να το αποκτήσει! Το εν λόγω νησί έχει έκταση 218.530 τετραγωνικά μέτρα και σήμερα είναι ακατοίκητο.

Ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός αποφάσισε να διαθέσει 4.200.000 ευρώ για να αποκτήσει το νησί που έχει έκταση 0,20 χιλιόμετρα και σήμερα είναι ακατοίκητο.

Λίγα λόγια για το νησί Στρογγυλό : Βρίσκεται ανάμεσα στην Πάτμο, τους Λειψούς και τους Αρκιούς. Το νησί Στρογγυλό έχει τρεις αμμουδερές παραλίες και ένα αγκυροβόλιο προστατευμένο από τα μελτέμια και περιγράφεται ως ιδανικό καταφύγιο για όποιον αγαπά την ιστιοπλοΐα. Μάλιστα, πάνω στο νησί υπάρχει και ένα παλιό, ερειπωμένο σπίτι. Το νησί είναι 800 μέτρων μήκους και 470 μέτρων πλάτους, είναι άρτιο και οικοδομήσιμο.

Σημειώστε πως η Proto Organization Ltd είναι η εταιρεία που επίσης μεσολάβησε, όπως σημείωσε ο κ. Τέιλορ στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, σε μια άλλη αγορά στη χώρα μας, αυτή του ζεύγους Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ που έχει πλέον στην κατοχή του το νησάκι «Gaia Sogia» (μάλλον εννοεί την νησίδα Σοφία στο Ιόνιο Πέλαγος).