Το συγκλονιστικό γράμμα του γιου του Νικ Κέιβ στον αδικοχαμένο δίδυμο αδελφό του

16.07.2015
Με ένα πολύ συγκινητικό σημείωμα αποχαιρέτησε ο γιος του Νικ Κέιβ, Ερλ, τον 15χρονο δίδυμο αδελφό του που έχασε άδοξα τη ζωή του πέφτοντας σε γκρεμό από ύψος 18 μέτρων στους πρόποδες του Ovingdean Gap στο Μπράιτον, του Ανατολικού Σάσεξ.

«Ήμουν ευτυχισμένος που σε είχα δίπλα μου. Ήσουν ο καλύτερος αδελφός μου θα μπορούσα ποτέ να ζητήσω. Σ 'αγαπώ τόσο πολύ. Δε θα σε ξεχάσω ποτέ», γράφει ο Ερλ συγκλονίζοντας τους πάντες.

Ο γνωστός τραγουδιστής, μαζί με τη σύζυγο, το μοντέλο Σούζι Μπικ, και τον Ερλ επισκέφθηκαν το σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο γιος του και άφησαν εκεί ανθοδέσμες.

Ο Νίκ Κέιβ είχε δημοσιεύσει μια δήλωση για το θάνατο του γιου του λίγο μετά το τραγικό συμβάν: «Ο γιος μας Άρθουρ πέθανε την Τρίτη το βράδυ. Ήταν το όμορφο, χαρούμενο αγαπητό αγόρι μας. Ζητάμε προστασία της ιδιωτικής ζωής της οικογένειας μας για να θρηνήσουμε αυτή τη δύσκολη στιγμή».

Δεν είναι ακόμη γνωστό πώς ακριβώς σκοτώθηκε ο 15χρονος Αρθουρ, αλλά πηγές της αστυνομίας αναφέρουν ότι πρόκειται για τραγικό ατύχημα και όχι αυτοκτονία. Μάλιστα, το βράδυ της Τετάρτης έγινε γνωστό ότι ο Αρθουρ είχε ανέβει να βγάλει selfie στον γκρεμό απ' όπου έπεσε. Η εικόνα στο λογαριασμό του στο snapchat, ανέβηκε 90 λεπτά πριν το θάνατο του.