Τι γίνεται όταν 11 γνωστοί ηθοποιοί ξυπνούν στο δωμάτιο ενός λοφτ; [photos]

14.03.2015
Έντεκα θεατρικοί και τηλεοπτικοί πρωταγωνιστές ξυπνούν στο δωμάτιο ενός λοφτ φορώντας σχεδόν όλοι τα ρούχα του ρόλου τους και δεν θυμάται κανείς τι έχει γίνει το προηγούμενο βράδυ στο φωτογραφικό πρότζεκτ "Room Service" για το life.gr.

Οι Αλεξάνδρα Κ, Παναγιώτης Σούλης, Αντίνοος Αλμπάνης, Ειρήνη Φαναριώτη, Πάνος Βλάχος, Θεοδώρα Τζήμου, Εύη Δόβελου, Βασιλική Τρουφάκου, Αινείας Τσαμάτης, Γιώργος Παπαγεωργίου και Κίττυ Παϊταζόγλου πρωταγωνιστούν σε έξι σπονδυλωτές φωτοϊστορίες με διαφορετικό τέλος και υμπρωταγωνιστή ένα ανελέητο hangover. 'Ολα ξεκινούν μόλις αρχίζουν να θυμούνται τι συνέβη τελικά λίγες ώρες πριν στο δωμάτιο που έχει σχεδιάσει ο γνωστός designer Σπύρος Κοντάκης.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ Κ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΟΥΛΗΣ

Οι Ηρωίδες συναντούν τον Πλατόνοφ.
Για τις “Ηρωίδες” που μας έκαναν να πατήσουμε ξανά το on στην τηλεόραση ύστερα από ένα μεγάλο λήθαργο, τα είχαμε πει τότε, οπως επίσης είχαμε περάσει κι απο εδώ για τις εντυπώσεις απο τον υπέροχο “Πλατόνοφ”. Οι τρεις σύγχρονες Αντουανέτες κυκλοφορούν στις παρέες όλων μας και ο χαρισματικός γόης της ρωσικής επαρχίας μπορεί να έχει ζήσει πολλά χρόνια πριν (η ιστορία του δημοσιεύτηκε το 1923), αλλά οι ανησυχίες του αφορούν και το σήμερα. Και ξαφνικά η σεναριογράφος (και μία από τις πρωταγωνίστριες της τηλεοπτικής σειράς) βρίσκεται ξαφνικά στο ίδιο δωμάτιο με τον ήρωα του Αντόν Τσέχωφ.








ΑΝΤΙΝΟΟΣ ΑΛΜΠΑΝΗΣ
ΕΙΡΗΝΗ ΦΑΝΑΡΙΩΤΗ

Ένας Καραμάζοφ χάνεται στους Μεγάλους Δρόμους.
Την ώρα που οι “Αδερφοί Καραμάζοφ” ετοιμάζονται να ανέβουν στη σκηνή του θεάτρου Τέχνης, οι “Μεγάλοι Δρόμοι” της ομάδας T.d.S συνεχίζουν να γεμίζουν με κόσμο που ζητάει χαρτομάντηλα από τους διπλανούς τους, όταν αλλάζουν... διαδρομή. Το κείμενο του Φιοντορ Ντοστογιέφκι για την αναζήτηση της αγάπης ανάμεσα από συνεχόμενες πτώσεις, πλέκεται με τα έντονα φορτισμένα διηγήματα της Λένας Κιτσοπούλου, όταν βγαίνουν από τις σελίδες τους κάποιοι από τους ήρωες τους. Η σκηνοθέτις και πρωταγωνίστρια των Δρόμων ξυπνάει στο ίδιο κρεβάτι μ' έναν από τους Ντοστογιεφκικούς πρωταγωνιστές και... δεν το λες και το πιο ήρεμο πρωινό που έχουν ζήσει.






%PHOTO17%
%PHOTO18%
%PHOTO19%


ΠΑΝΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
ΘΕΟΔΩΡΑ ΤΖΗΜΟΥ

Η Μουρμούρα τελειώνει όταν αρχίζουν τα Γεγονότα.
Στον Alpha φωνάζουν ακόμα “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα” κάθε βδομάδα, ενώ παράλληλα το Μικρό Γκλόρια άνοιξε για να διηγηθεί τα “Γεγονότα”. Η καθημερινότητα τριων τηλεοπτικών ζευγαριών έρχεται απέναντι από το καλύτερο θεατρικό έργο για τη Guardian το οποίο προσπαθεί να εξετάσει τι μπορεί να οδηγήσει κάποιον σε φρικτές πράξεις. Τι γίνεται όταν πρωταγωνιστές των παραπάνω ιστοριών κατέληξαν στο ίδιο δωμάτιο;
%PHOTO20%
%PHOTO21%
%PHOTO22%
%PHOTO22%
%PHOTO23%
%PHOTO24%
%PHOTO25%
%PHOTO26%

ΕΥΗ ΔΟΒΕΛΟΥ
Μία Cheek Bone ενηλικιώνεται με ανώμαλη προσγείωση
Το δίδυμο των Cheek Bones επιστρέφουν κάνοντας ένα μεγάλο “Bloom” και μιλούν για την σκληρή ενηλικίωση των κοριτσιών, όταν περνούν το μεταβατικό στάδιο που θα τις χαρακτηρίζει κι επίσημα γυναίκες. Η μία από τις πρωταγωνίστριες βρέθηκε στο ίδιο δωμάτιο με κάποιον μυστήριο κύριο ο οποίος εξαφανίστηκε αθόρυβος μες τη νύχτα κι άφησε στη θέση του ένα σημείωμα για τη στιγμή που θα έρθει η ώρα να ξυπνήσει εκείνη.
%PHOTO27%
%PHOTO28%
%PHOTO29%
%PHOTO30%
%PHOTO31%
​%PHOTO32%
%PHOTO33%

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΡΟΥΦΑΚΟΥ
ΑΙΝΕΙΑΣ ΤΣΑΜΑΤΗΣ

Η Έντα Γκάμπλερ παγιδεύεται στο νησί των Σκλάβων
Μία κάτοικος του "Κάτω Παρταλιού" προσγειώνεται στο σύμπαν της Έντα Γκάμπλερ και ξαφνικά συναντάει τον Αρλεκίνο από το ανατριχιαστικά επίκαιρο "Νησί των Σκλάβων". Η σκοτεινή και πολύπλοκη ηρωίδα του Χάρολντ Πίντερ αυτή την περίοδο κυκλοφορεί ανάμεσα στους αφέντες και δούλους του Μαριβώ και το περιβόητο δωμάτιο έχει ενοίκους δύο από τους πρωταγωνιστές όλων αυτών των ιστοριών χωρίς να ξέρουν πώς και γιατί βρέθηκαν εκεί.
%PHOTO34%
%PHOTO35%
%PHOTO36%
%PHOTO37%
%PHOTO38%
%PHOTO39%
%PHOTO40%
%PHOTO41%
%PHOTO42%

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΚΙΤTΥ ΠΑΙΤΑΖΟΓΛΟΥ

Ένας Μπέμπης των 60's παρασέρνει στο χορό την κόρη του Λίλιομ.
Ο γιος του ιδιοκτήτη του μεγαλύτερου κλαμπ στο Σόχο ανεβαίνει στο καρουζέλ του διάσημου Λίλιομ χορεύοντας ασταμάτητα rock n roll παρασύροντας την κοπέλα με την παράξενη μάσκα του μονόκερου. Ένα από τα κακά αγόρια του σπιντάτου "Mojo" και η πρωταγωνίστρια της ιστορίας ενός μεγάλου μούτρου εκτός του ότι έχουν τον ίδιο σκηνοθέτη, ανέβηκαν στο ίδιο κρεβάτι, άφησαν το αλκοολ να ρέει και το επόμενο πρωί το love story συνεχίστηκε. ​
%PHOTO43%
%PHOTO44%
%PHOTO45%
%PHOTO46%
%PHOTO47%
%PHOTO48%
%PHOTO49%
%PHOTO50%
%PHOTO51%

Φωτογραφίες/επιμέλεια: Κική Παπαδοπούλου

Make Up: Φραντζέσκα Κούκουλα

Ευχαριστούμε τον Σπύρο Κοντάκη για την παραχώρηση του χώρου
Ευχαριστούμε τους ενδυματολογους για τα ρούχα των ηθοποιών

Info:
Ηρωίδες: Κάθε Τρίτη στο Mega στις 23:30
Πλατόνοφ: Παρασκευή- Κυριακή στον Τεχνοχώρο Cartel
Μεγάλοι Δρόμοι: Κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο του Νέου κόσμου
Αδερφοί Καραμάζοφ: Από 13 Απριλίου στο θέατρο Τέχνης
Bloom: Πέμπτη-Κυριακή στο Bios
Γεγονότα: Πέμπτη- Κυριακή στο Μικρό Γκλόρια
Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα: Δευτέρα-Τετάρτη στον Alpha στις 21:30
Έντα Γκάμπλερ: Τετάρτη- Κυριακή στο θέατρο Σημείο
Το νησί των Σκλάβων: Πέμπτη- Κυριακή στο θέατρο Τέχνης
Κάτω Παρτάλι: Κάθε Δευτέρα στο Mega στις 22:20
Mojo: Τετάρτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή στο θεάτρο Πόρτα
Λιίλιομ: Πέμπτη- Κυριακή στο θεάτρο Πόρτα