Το σημείωμα αυτοκτονίας του Κομπέιν πάνω σε... μπλουζάκια [photo]

14.01.2015
Άλλη μια περίπτωση κερδοσκοπίας πάνω στο θάνατο ενός διάσημου προσώπου είναι αυτή! 20 χρόνια μετά την αυτοκτονία του frontman των Nirvana, Kurt Cobain, το τελευταίο του σημείωμα τυπώνεται πάνω σε μακό ... μπλουζάκια!

Φράσεις από το συγκλονιστικά ψυχογραφικό αποχαιρετιστήριο σημείωμα, που άφησε ο 27χρονος Κομπέιν την ημέρα που αυτοκτόνησε, έχουμε ξαναδεί πάνω σε μπλουζάκια μαζί με τη φωτογραφία του...

Αυτή τη φορά κάποιος θεώρησε ότι το ολόκληρο το ιδιόχειρο σημείωμα αυτοκτονίας του τραγουδιστή θα αποτελούσε μια επιτυχημένη εμπορική κίνηση ... και το τύπωσε πάνω σε μακό μπλουζάκια, που διατίθενται μέσω eBay.

Ο εκπρόσωπος της αποκαλούμενης Generation X, που αντιμετώπισε προβλήματα εθισμού σε ναρκωτικές ουσίες, βρέθηκε νεκρός στην κατοικία του στο Σιάτλ, στις 8 Απριλίου 1994. Το σώμα του Κομπέιν ανακαλύφθηκε στο σπίτι του στη λίμνη Ουάσινγκτον, από έναν ηλεκτρολόγο που είχε πάει εκεί για να εγκαταστήσει ένα σύστημα ασφαλείας. Ο ηλεκτρολόγος νόμιζε πως ο Κομπέιν κοιμόταν, μέχρι τη στιγμή που είδε το όπλο που ήταν στραμμένο προς το πρόσωπο του.

Το σπαρακτικό σημείωμα που βρέθηκε έλεγε μεταξύ άλλων: «Δεν έχω νιώσει τη διέγερση που μου προκαλούσε το να ακούω και να δημιουργώ μουσική, μαζί με το πραγματικό γράψιμο εδώ και πάρα πολλά χρόνια».

Η ιατροδικαστική έκθεση εκτιμά πως πέθανε έχοντας κάνει και χρήση ηρωίνης πριν αυτοπυροβοληθεί στις 5 Απριλίου 1994.

Διάβασε όλο το σημείωμα ...εδώ

Χ.Τ.