ΒΟΑΖ: Ελληνικό παραδοσιακό και σύγχρονο μεζεδοπωλείο με τις παλιές τιμές!

22.12.2014
Την καρδιά της Καλλιθέας διάλεξε η σεφ Άννα Σπαχίου να στεγάσει την εμπειρία 25 ολόκληρων χρόνων στη γεύση και να στήσει ένα ελληνικό παραδοσιακό αλλά και σύγχρονο μεζεδοπωλείο αληθινά για όλα τα γούστα, και κρατώντας τις τιμές τις παλιές της δραχμούλας μας

Τι σημαίνει ΒΟΑΖ; Βρώσιμα Ορεκτικά Ανάμεικτα Ζωντανά. …

Ποια είναι η Άννα Σπαχίου...

Πατρινά γονίδια και έξωθεν κουλτούρα είναι συνδυασμός προνομιακός για τις γεύσεις.

Έχοντας το χέρι της παράδοσης και την φρέσκια ματιά της πολίτικης κουζίνας ανανεώνει τις μυστικές συνταγές της γιαγιάς της από την Πάτρα, επιμένοντας πάντα στην χρήση πρώτης ποιότητας προϊόντων .

Θητεία 8 χρόνια στο γαλλικού ύφους «LAbrevoire», 10 χρόνια στο μεσογειακής κουζίνας «Liberty» και 3 χρόνια στο μεζεδοπωλείο «Πιάτο».

Τώρα πλέον στο δικό της χώρο έχει την ευκαιρία να ξεδιπλώσει όλο το ταλέντο της και να απογειώσει τις συνταγές της που διαρκώς ανανεώνονται.

ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ

Ένα παραδοσιακό, αλλά και ταυτόχρονα σύγχρονο μεζεδάδικο που παίζει με τις γνωστές σε όλους μας γεύσεις της μαμάς, με τις πινελιές της γαλλικής κουζίνας, αλλά και την πικάντικη διάθεση της ανατολής.

Ένα μαγαζί που μπορεί να ικανοποιήσει όλα τα γούστα εφόσον πέρα από τα κλασικά μεζεδάκια, μπορεί να προσφέρει χορταστικά κυρίως πιάτα αλλάκαι ψητά σχάρας για όσους προσέχουν ιδιαίτερα.

Λιτό, φωτεινό περιβάλλον με παρεΐστικη διάθεση δίνει την ευκαιρία για χαλάρωση, για κέφι αλλά και για χάζι στην υπέροχη πλατεία Κύπρου.

Εκτός από τον κυρίως χώρο του το «ΒΟΑΖ» επεκτείνεται και στην πλατεία.

Τα καλοκαίρια για δροσιά και βεγγέρα δίπλα στο σιντριβάνι και τον χειμώνα κλειστό με τις σόμπες του για όσους αγαπούν αυλές.

ΛΙΓΑ… ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΜΕΝΟΥ….

Ξεκινήστε επιλέγοντας από τις ολόφρεσκες χρωματιστές σαλάτες. Εμπειρία η σαλάτα «Φαντασία», η «Φωλιά ντομάτας», ο «Αλλιώτικος ντάκος», η σαλάτα «ΒΟΑΖ», τα μοναδικά ψητά λαχανικά σχάρας και άλλες πολλές.

Τα κλασικά αλλά και πρωτότυπα ορεκτικά όπως το «Το θυμωμένο τζατζίκι», την εκπληκτική καπνιστή μελιτζανοσαλάτα, τους κεφτέδες της μαμάς, την εξαιρετική ψητή φέτα με σουσάμι και μέλι, τα μανιτάρια τα χωριάτικα, τους υπέροχους κολοκυθοκεφτέδες, τα μπουρεκάκια με κιμά και μπουρεκάκια «ΒΟΑΖ», οπωσδήποτε τις πατάτες «ΒΟΑΖ» κ.α.

Στα κυρίως πιάτα μας οι επιλογές πολλές και για όλους τους ουρανίσκους.

Από ψαρονέφρι πιπεράτο, συκώτι «ΒΟΑΖ», μεθυσμένη τηγανιά, τη μοναδική συνταγή της σεφ για το κοτόπουλο μουσταρδάτο, τους κεφτέδες σχάρας, το μπιφτέκι κοτόπουλο, μέχρι μύδια αχνιστά και τηγανιτά, γαρίδες lime, δενδρολίβανο, σαγανάκι, τηγανιτές αλλά και το καλαμάρι pestoσυνταγή επίσης μοναδική της σεφ.

Αξία ανεκτίμητη τα ολόφρεσκα γλυκά της σεφ. Σοκολατόπιττα, cheesecake, μωσαϊκό αλλιώτικο, semifreddo, πανακόττα.

Με υπερηφάνεια μπορούμε να πούμε πως έχουμε μία από τις καλύτερες ποικιλίες αυθεντικής κρητικής ρακής απευθείας από τα Χανιά, ενώ το κόκκινο και το λευκό κρασί μας μπορεί να συνοδεύσει ακόμα και μία γραβιέρα με μέλι.

ΙΝFO:

BOAZ: Σαπφούς 101Α&Σιβιτανίδου στην πλατεία Κύπρου στην Καλλιθέα, 5 λεπτά από τον ηλεκτρικό σταθμό.

Ωρες λειτουργίας: Καθημερινά από το πρωί για καφέ και κολατσιό μέχρι τη 1 το βράδυ (η κουζίνα).

Τιμή ανά άτομο με ποτό 10 ευρώ

Παρασκευή, Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι ζωντανή μουσική

Τηλέφωνο : 210 9580932