Είδαμε τον Toni Sfino στο Gotham City: Όλα μέσα ρέι! [photos]

08.12.2014
Τα τσικάκια παραληρούν στην πίστα για χάρη του απόλυτου αρσενικού, του ιντερνάσιοναλ πλέιμποϊ, του απολαυστικού Τόνι Σφήνου. Μια βραδιά με τον Μπύραυλο της Αμαρτίας στη σκηνή δεν είναι απλό ξενύχτι, είναι εμπειρία ευζωίας! Τι να πούμε για αυτόν τον σίφουνα θετικής ενέργειας, για αυτό το οπλοπολυβόλο κεφιού, τον Άντρα Πόθο που σελώνει τα τσικάκια με μια ματιά του μόνο.

Ξέραμε ότι είναι ταλαντούχος, αλλά ο χαμός που γίνεται κάθε Σάββατο βράδυ στο Gotham City Stage, όπου ο Toni παρουσιάζει σαν άλλος James Bond τη μουσική πανδαισία «Επιχείρηση Οκταπούσι», δύσκολα περιγράφεται.

Και τι δεν κάνει σε αυτό το πρόγραμμα ο Αστροναύτης του Έρωτα. Η μουσική γκάμα του είναι … σκανδαλώδης. Από το «Όνειρα Πουλιά μου Ταξιδιάρικα», στο «Σ’ Έχω Κάνει Θεό», και από το «And when the rain begins to fall» και το «It’s raining men» σε ικαριώτικο γλέντι… Αν νομίζεις ότι θα ακούσεις μόνο καρναβαλίστικα και παλιό ελληνικό κινηματογράφο, πλανάσαι πλάνην οικτρά… πάρε Beatls, πάρε λαϊκά άσματα και πάρε κλασικό ροκ που δεν θα περίμενες ποτέ να ακούσεις από τον greek Lover του Μεσονυχτίου!



Στις χάι στιγμές του προγράμματος «Επιχείρηση Οκταπούσι» είναι η συμμετοχή της μπάντας του Toni στα καλλιστεία Playmates και η αναπαράσταση του περίφημου βιντεοκλίπ της Μάιλι Σάιρους με την μπάλα (στη θέση της Μάιλι τραμπαλίζεται ο πιο ευτραφής του γκρουπ). Ο Toni ακούραστος άλλαξε τα λαμέ και τα παντελόνια καμπάνα με άνεση μοντέλου. Ντύθηκε Βαγγέλης Σειληνός για να τραγουδήσει Am in love Am in love από την Παριζιάνα με τη Ρένα Βλαχοπούλου.

Κρεμάστηκε με συρματόσκοινο και ήρθε ιπτάμενος στη σκηνή, ενώ σε ένα παραλήρημα κεφιού πήδηξε πάνω στα χέρια του κόσμου που τον μετέφερε ξαπλωτό στον αέρα γύρω σε όλο το μαγαζί!



Respect για τον αυθεντικό Toni που διασκεδάζει τον κόσμο, γιατί διασκεδάζει πρώτα ο ίδιος. Γιατί δεν πουλάει τρέλα για την τρέλα, αλλά γουστάρει η ζωή του να είναι ένα παραμύθι.

Tips επιβίωσης στον Toni Sfino:
- Παπούτσια για ορθοστασία και χορό. Μότο του μαγαζιού «Εδώ δεν καθόμαστε»
- Μη διστάσεις να ανέβεις στην πίστα όταν σε φωνάξει ο Toni – στήνεται για selfie και είναι το καλύτεροτερό του.
- Αν έχεις γενέθλια θα σου τραγουδήσει και το όνομά σου θα γίνει αντικείμενο λατρείας στην υπεροθόνη.
- Υπάρχουν και αρνητικά. Η συμπεριφορά των υπευθύνων είναι αντιστρόφως ανάλογη με το υπέροχο ταλέντο του Toni. Ασυνεννοησία στο κλείσιμο του τραπεζιού – και ύφος πολλών καρδιναλίων - μπορεί να σε φέρει χωρίς να το καταλάβεις τέρμα Θεού στο πίσω μπαρ. Εστίασε στον Toni που είναι άρχοντας και άσε τον κάθε υπεύθυνο στις… υπευθυνότητές του!

Χριστίνα Τσατσαράγκου


Info:

Ημέρες: Κάθε Σάββατο
Ώρα προσέλευσης: 11:45
Τιμές: Είσοδος με ποτό 15€, Φιάλη 120 € / 6 άτομα
Agora Center, Λεωφόρος Κηφισίας 10-12,