Η παράλογη απαίτηση της Μαντόνα για να βγει στο X Factor

20.10.2014
Η «Madge» θα έλεγε ναι σε μια εμφάνιση στο talent show X Factor του παραγωγού και παρουσιαστή Σάιμον Κάουελ, αλλά οι απαιτήσεις της είναι λίγο υπερβολικές…

Ο Σάιμον Κάουελ (Simon Cowell) είναι πολύ κοντά στο να κλείσει την «Βασίλισσα της Ποπ» να τραγουδήσει στον τελικό του X Factor. Αυτή η εμφάνιση θα απογειώσει τη θεαματικότητα του παιχνιδιού και αυτό το ξέρει πολύ καλά ο Σάιμον, που έχει φορτσάρει τρελά να ικανοποιήσει της απαιτήσεις της Μαντόνα.

Η βασική απαίτηση της Madge είναι να γνωρίζει και να εγκρίνει από πριν τους διαγωνιζόμενους που θα φτάσουν ως την τελευταία βραδιά του παιχνιδιού, στις 13 Δεκεμβρίου. Δεδομένου του ότι θα χρειαστεί να τραγουδήσει με τον τελικό νικητή η Μαντόνα θέλει μάλλον και να τον … επιλέξει από πριν! Φαβορί για την πρώτη θέση είναι η Άντρεα Φαουστίνι (Andrea Faustini), που μπορεί να είναι και εκείνη που θα τραγουδήσει το Vogue ή το Like A Prayer με τον θρύλο που λέγεται Μαντόνα.

Αν σφραγιστεί αυτή η συμφωνία, θα είναι η πρώτη φορά που η Μαντόνα εμφανίζεται σε τηλεπαιχνίδι και προσωπικό επίτευγμα του Κάουελ που θα εκτοξεύσει τα νούμερα τηλεθέασης.

Χ.Τ.