Νεαρές ισραηλινές ποζάρουν... προκλητικά

07.10.2014
Από το Ισραήλ και την Ντάφι Χαγκάι (Dafy Hagai) έρχεται η σημερινή σειρά φωτογραφιών με τον τίτλο «Israeli Girls». Η πολυβραβευμένη φωτογράφος από το Τελ Αβίβ και τη Νέα Υόρκη, με αμέτρητες συνεργασίες με VICE, Dazed, Vault Magazine, Nero Mag, Wax Magazine, It’s nice that, V Magazine και Juice Magazine συγκέντρωσε όλο το υλικό σε βιβλίο και το προσφέρει στο κοινό της. Η καλλιτέχνιδα συλλαμβάνει νεαρά κορίτσια σε ανεπιτήδευτες πόζες, χωρίς μακιγιάζ στο αστικό περιβάλλον με μια ελαφρώς μελαγχολική διάθεση με τις νεαρές Ισραηλινές ποζάρουν απολύτως φυσικά προβάλλοντας τα νιάτα τους και τη φρεσκάδα της ηλικίας τους.

Από το Ισραήλ και την Ντάφι Χαγκάι (Dafy Hagai) έρχεται η σημερινή σειρά φωτογραφιών με τον τίτλο «Israeli Girls». Η πολυβραβευμένη φωτογράφος από το Τελ Αβίβ και τη Νέα Υόρκη, με αμέτρητες συνεργασίες με VICE, Dazed, Vault Magazine, Nero Mag, Wax Magazine, It’s nice that, V Magazine και Juice Magazine συγκέντρωσε όλο το υλικό σε βιβλίο και το προσφέρει στο κοινό της.

Η καλλιτέχνιδα συλλαμβάνει νεαρά κορίτσια σε ανεπιτήδευτες πόζες, χωρίς μακιγιάζ στο αστικό περιβάλλον με μια ελαφρώς μελαγχολική διάθεση με τις νεαρές Ισραηλινές ποζάρουν απολύτως φυσικά προβάλλοντας τα νιάτα τους και τη φρεσκάδα της ηλικίας τους.

Γ.Ο