Ο P.Diddy φανατικός του...πισινού της Λόπεζ!

02.10.2014
Το πρώην ζευγάρι

Ο P.Diddy και η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) ήταν ζευγάρι πριν δεκαπέντε χρόνια όταν εκείνη άρχισε να βγάζει τους πρώτους της δίσκους και παρ όλο που έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που χώρισαν , ο ένας μιλάει για τον άλλον με πολύ θαυμασμό. Σουδία.

Ο 44χρονος ράπερ και παραγωγός είδε το καινούριο, τολμηρό βίντεο κλιπ της J.Lo, “Bootty” που έχει αναστατώσει όλο τον πλανήτη και δήλωσε ενθουσιασμένος στη συνέντευξη του στο Access Hollywood πως ο πισινός της πρώην του είναι ένα έργο τέχνης και θα μείνει στην ιστορία.

«Ω Θεε μου. Είμαι τόσο τυχερός που ήμουν μ’ αυτή τη γυναίκα. Έχουμε τέλεια φιλική σχέση και είμαι φανατικός θαυμαστής της. Επίσης το ταλέντο της, η αποφασιστικότητα της είναι αξιοθαύμαστες. Δε θα τα παρατήσει ποτέ. Θα είναι πάντα φίλη μου και αυτό το πράγματα είναι απίστευτο.» ανέφερε χειροκροτώντας συνέχεια.

Μετά από την αντίδραση του, κάλεσαν στην εκπομπή την Τζένιφερ για να σχολιάσει το εγκωμιαστικό παραλήρημα του πρώην της και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για εκείνον.

« Εγώ και ο Πάφι- πάντα θα τον αποκαλώ έτσι- πάντα θα αλληλοστηριζόμαστε. Ήταν υπέροχα τα χρόνια που ζήσαμε μαζί και παρακολουθώ όλα αυτά που κάνει. Μοιραστήκαμε στιγμές που δε θα σβηστούν ποτέ. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο πέρα από αγάπη και σεβασμό και κάποιος που θα υπάρχει πάντα εκεί και θα σε θαυμάζει.» είπε η ποπ σταρ.

Στη συνέχεια, μίλησε και για το ίδιο το κομμάτι το οποίο όταν της το πρότειναν, δίστασε για λίγο μέχρι να αποφασίσει ότι θα είναι στο δίσκο τελικά και όταν πρωτοείδε το βίντεο ένιωσε αμήχανα.

«Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή ξαφνιάστηκα και αναρωτήθηκα πόσο χρονών είμαι, πόσο διαφορά έχουμε με την Ίγκι και τι κάνω εγώ εδώ. Όμως τελικά αποφάσισα να το κάνω για το καλό όλων των γυναικών. Γιατί δηλαδή; Ύστερα από κάποια ηλικία πρέπει να σταματήσεις να είσαι σέξι;» τόνισε.

Δώστε Λόπεζ στο λαό.