Γκάγκα: Γουστάρω να κυκλοφορώ γυμνή

01.10.2014
Η 28χρονη τραγουδίστρια στο σπίτι της φοράει μόνο το άρωμα της. Άντε και καμιά μάσκα ομορφιάς.

Η Λέιντι Γκάγκα (Lady Gaga) ήρθε για ένα φοβερό σόου στο ΟΑΚΑ, εντυπωσίασε ακόμα και τους δύσπιστους που δεν περίμεναν πολλά από εκείνη, συγκίνησε με την τόσο άμεση επικοινωνία με το κοινό και πετάχτηκε και μια βόλτα από τα Εξάρχεια πριν φύγει.

Σε άλλα νέα, πέρα από την ArtRave tour η 29χρονη τραγουδίστρια έχει κυκλοφορήσει το "Cheek to Cheek" με τον Τόνι Μπένετ (Tony Bennett) με jazz διασκευές και εξώφυλλο αλλά και στις πρόσφατες, δημόσιες εμφανίσεις φοράει μία χαρακτηριστική μαύρη περούκα με σγουρά, φουντωτά μαλλιά γιατί της θυμίζει τα παιδικά της χρόνια.

«Όταν σκεφτόμουν πως θα ήταν τα μαλλιά μου όταν θα τραγουδούσα αυτό το άλμπουμ, θυμήθηκα πως ήταν όταν ήμουν 13 και τραγουδούσα για πρώτη φορά. Είμαι Ιταλίδα οπότε όταν βγαίνω από το μπάνιο τα μαλλιά μου γίνονται κατσαρά και τα φτιάχνω. Επειδή λοιπόν επιστρέφω στις ρίζες μου με τη τζαζ, σκέφτηκα να επιστρέψω σ’ αυτό το λουκ των μαλλιών μου» είπε στη συνέντευξη της στο Style.com ευχαριστώντας και τη Σερ η οποία της δανείζει περούκες.

Επίσης όταν τη ρώτησαν τι φοράει όταν είναι σπίτι ή στα δωμάτια των ξενοδοχείων απάντησε πως κυκλοφορεί σχεδόν πάντα γυμνή με τη μάσκα στο πρόσωπο και κάνει τα πάντα χωρίς να φοράει τίποτα περιττό. "Συνήθως περιφέρομαι στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και στο σπίτι μου μιλώντας στο κινητό, σκίζομαι στη δουλειά και αφήνω τον εαυτό μου να χαλαρώσει." δήλωσε χαρακτηριστικά.

PS: Κάτι ακούστηκε πως η Mοther Mοnster και ο αγαπημένος της Τέιλορ Κίνεϊ (Taylor Kinney) παντρεύτηκαν στα κρυφά μετά από τη φωτογραφία που ανέβασε η συμπρωταγωνίστρια του, Σοφία Μπους (Sofia Bush) στο Instagram. Για να δούμε...