Άμπερ Ρόουζ: Ο Γουίζ με κεράτωσε...

26.09.2014
ΤΟ 30χρονο μοντέλο ζήτησε διαζύγιο από τον Γουίζ Καλίφα και ξεσπάει στα social media.

Οι χωρισμένοι δε γιορτάζουν ποτέ. Μόνο στο twitter. Η Άμπερ Ρόουζ (Amber Rose) και ο Γουίζ Καλίφα (Wiz Khalifa) , το ζεύγος που φώναζε παντού πόσο ερωτευμένοι είναι, τελικά ανακοίνωσαν χθες πως ένα χρόνο μετα το χορό του Ησαϊα πέρασαν μια βόλτα από τους δικηγόρους για τις διαδικασίες του διαζυγίου.

Το 30χρόνο μοντέλο διεκδικεί και την αποκλειστική κηδεμονία του μικρού Σεμπάστιαν(Sebastien) και ανέφερε πως δε θέλει να μπει σε λεπτομέρειες για τις αιτίες του χωρισμού λέγοντας απλά πως είχαν διαφορές αλλά δεν πέρασαν λίγες ώρες και ξέσπασε στο twitter.

“Σας παρακαλώ σταματήστε τις ψεύτικες ιστορίες. Δε θα απατούσα ποτέ τον άντρα μου ούτε σε χίλια χρόνια, νομίζω το ξέρετε. Δυστυχώς ο πρώην άντρας μου δε μπορεί να πει το ίδιο.» έγραψε προκαλώντας πανικό στα timelines. Σύμφωνα με το TMZ, Το συγκεκριμένο στάτους ανέβηκε με αφορμή τις φήμες περί σχέσης της Άμπερ με τον μάνατζερ και πρώην της Μαράια Κάρει (Mariah Carey), Νίκ Κάνον (Nick Cannon) και συμπλήρωσε πως η μόνη της προτεραιότητα της τώρα είναι ο γιος της.

Πριν γίνει γνωστός ο χωρισμός τους, είχε ακουστεί πως η Ρόουζ είχε υποψίες πως την απατούσε όταν εκείνος αρνήθηκε να τον ακολουθήσει στην περιοδεία του λέγοντας της να κάτσει σπίτι με το παιδί τους. Ο τελευταίος δεν έχει σχολιάσει τίποτα για όλα αυτά κι απλά ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία Με τη λεζάντα «Το χαμόγελο της ημέρας».