Μπρίτνεϊ: Θα αποσυρθώ σε δέκα χρόνια!

26.09.2014
Η 32χρονη τραγουδίστρια δεν το βάζει εύκολα κάτω.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) είναι στις υψηλές θέσεις της λίστας με τα πρόσωπα που συμβολίζουν το αμερικάνικο όνειρο. Έγινε διάσημη από μικρή, αναδείχθηκε σε διάδοχο της Μαντόνα (Madonna), μέτρησε πάρα πολλές επιτυχίες και μετά ήρθε το απόλυτο breakdown.

Έχει επιστρέψει ύστερα από μία πολύ σκοτεινή περίοδο και μπορεί να μην είναι πια στην πρώτη γραμμή αλλά κρατάει ακόμα τη θέση της στην ποπ αυτοκρατορία και όπως ανέφερε στη συνέντευξη της στη Bild δεν σκοπεύει να την αφήσει σύντομα κι έχει κι άλλα σχέδια.

«Μου δίνω δέκα χρόνια ακόμα(στη σοουμπιζ). Θέλω να κάνω κι άλλα παιδιά στο μέλλον, να παντρευτώ και να παίξω σε ταινίες. Δεν έχω γνωρίσει ακόμα τον σωστό άντρα αλλά όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο οπότε δεν μετανιώνω για τίποτα.» δήλωσε η 32χρονη τραγουδίστρια

Στη συνέχεια απάντησε για το τι θα έκανε αν οι γιοι της της έλεγαν πως θέλουν ν ακολουθήσουν το επάγγελμα της σχολιάζοντας πως παρ όλο που θα προτιμούσε να γίνουν γιατροί ή δικηγόροι, δε θα τους σταματούσε να γίνουν αυτό που επιθυμούν.

«Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση στη μουσική βιομηχανία… Αν θες να πετύχεις, πρέπει να έχεις πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση και ισυχρή θέληση.» πρόσθεσε.