Χώρισαν οι Άμπερ Ρόουζ και Γουίζ Καλίφα!

25.09.2014
Το ζεύγος που πετούσε όλη μέρα κάθε μέρα στα σύννεφα, έναν ανώμαλη προσγείωση στα δικηγορικά γραφεία.

Ήταν από τα ζευγάρια που μιλούσαν παντού για τον κεραυνοβόλο έρωτα τους ,έψαχναν πάντα αφορμές για να δηλώνουν πόσο ευτυχισμένοι είναι μαζί, παντρεύτηκαν τον περσινό Ιούλιο και το έμαθαν όλοι, έγιναν γονείς και τώρα φώναξαν τους δικηγόρους τους.

Είχαν κυκλοφορήσει κάποιες φήμες το Σεπτέμβριο που έλεγαν πως η Άμπερ Ρόουζ (Amber Rose) και ο Γουιζ Καλίφα (Wiz Khalifa) δεν τα πάνε καλά και είναι στα χωρίσματα αλλά ο δεύτερος το διέψευσε σε μια συνέντευξη του στο ραδιοφωνικό σταθμό Ohio Power σχολιάζοντας πως δεν του καίγεται καρφί γι’ αυτά που γράφονται.

Τελικά επιβεβαιώθηκαν όλα. Το 30χρονο μοντέλο του ζήτησε διαζύγιο διεκδικώντας την αποκλειστική κηδεμονία του μικρού Σεμπάστιαν (Sebastien) και στα δικόγραφα αναφέρει πως θα επιτρέπει στον Γουίζ να τον έχει κάποιες συγκεκριμένες μέρες. Επιπλέον σύμφωνα με το προγαμιαίο συμβόλαιο που είχαν κάνει ο 27χρονος ράπερ πρέπει να της πληρώνει διατροφή.

Δεν έχουν ανακοινώσει λεπτομέρειες για τις αιτίες του χωρισμού κι απλά η Άμπερ ισχυρίστηκε πως είχαν πολλές διαφορές που ήταν αδύνατον να λύσουν.