Φέιθφουλ: Ριάνα και Μάιλι είστε τσ*****ς και σκουπίδια

24.09.2014
Η 67χρονη τραγουδίστρια δε μασάει τα λόγια της για κανέναν..

Τα σχόλια για το παρελθόν της Μαριάν Φείθφουλ (Marianne Faithfull) είναι περιττά αφού έζησε την εποχή που άρχιζαν όλα στη ροκ μουσική, το τρίπτυχο sex, drugs and rock n roll ήταν στάση ζωής και τα φωτογραφικά φιλμ μέσα κι έξω από τα παρασκήνια των συναυλιών έπαιρναν φωτιά.

Η ωραία ξανθιά που τριγυρνούσε στα κρεβάτια των Rolling Stones κι έκανε παρέα με τους μεγαλύτερους ροκ σταρ, έπιασε τα μικρόφωνα, απέκτησε κομμάτια που έμειναν κλασσικά και πολλά χρόνια μετά, βλέπεις τις σύγχρονες ποπ τραγουδίστριες και γελάει.

«Νομίζω πως είναι τσούλες και σκουπίδια. Δεν μπορώ να καταλάβω με ποιο τρόπο σκέφτονται. Θέλουν με τόση απόγνωση να παραμείνουν στη μουσική βιομηχανία, που είναι έτοιμες να γελοιοποιηθούν τελείως! Αυτό πραγματικά με εντυπωσιάζει.» δήλωσε στη συνέντευξη της στο ITV για τη Ριάνα (Rihanna) και τη Μάιλι Σάιρους (Miley Cyrus).

Η 67χρονη τραγουδίστρια έκλεισε 50 χρόνια μέσα στη βιομηχανία που την έκανε γνωστή και δεν παίρνει απουσίες από τα στούντιο μιας και στις 29 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει το καινούριο της άλμπουμ «Give my love toy London» (μέσα στο οποίο είναι το Late Victorian Holocaust του Νικ Κέιβ).