Oι The Pretty Reckless γράφουν ιστορία στο ραδιόφωνο!

22.09.2014
Η Taylor Momsen και οι The Pretty Reckless γράφουν ραδιοφωνική ιστορία, καθώς είναι η δεύτερη μπάντα με frontwoman που έχει δύο #1 hit στη σειρά, σε ροκ ραδιόφωνο.

Το τελευταίο συγκρότημα που το κατόρθωσε ήταν οι The Pretenders, με την Chrissie Hynde. To Messed Up World είναι το δεύτερο single τους που μόλις κατέκτησε το chart, μετά το πρώτο τους single Heaven Knows το οποίο παρέμεινε 14 εβδομάδες στο top του mainstream rock, ενώ είναι το top rock τραγούδι της χρονιάς.

Η συνιδιοκτήτης της Razor & Tie Cliff Chenfeld δήλωσε: «Το ροκ επανέρχεται δυναμικά και η Taylor μαζί με τους The Pretty Reckless είναι μπροστά! Και είναι μόνο η αρχή». Το video των The Pretty Reckless για το Messed Up World κυκλοφόρησε πρόσφατα και έχει ξεπεράσει τα 3 εκ. views.

Ο δίσκος τους Going To Hell κυκλοφόρησε την περασμένη άνοιξη και την πρώτη εβδομάδα πήγε στο # 5 Billboard Top Album Chart. Οι The Pretty Reckless σχηματίστηκαν το 2009 και κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ το 2010 με μεγάλη επιτυχία.

Η Taylor Momsen, η sexy & δυναμική frontwoman του συγκροτήματος, δεν είναι άλλη από την Jenny Humphrey που γνωρίσαμε μέσα από το Gossip Girl. To συγκρότημα έχει ανοίξει συναυλίες των Guns ‘n’ Roses, Marilyn Manson, Evanescence και άλλων.