Πρώην της Λόπεζ: Ο γάμος μας ήταν ένα τσίρκο

17.09.2014
Ο γνωστός χορογράφος δεν περνούσε και πολύ καλά στο γάμο του με την 45χρονη τραγουδίστρια...

Πίσω στο 2000, η Τζένιφερ Λόπεζ(Jennifer Lopez) είχε κυκλοφορήσει το χιτ «Love Don’t Cost a thing” και στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ του γνώρισε τον Κρις Τσαντ (Chris Judd), ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα κι έγιναν ζευγάρι. Μετά από λίγο καιρό ντύθηκαν γαμπρός και νύφη αλλά παρ όλο που φαίνονταν πολύ ταιριαστοί, ο γάμος τους δεν κράτησε πολύ και χώρισαν τον Σεπτέμβριο του 2002.

Κάπως έτσι άρχισε και τελείωσε το love story τους και τώρα ο 45χρονος φωτογράφος αποκάλυψε σε συνέντευξη του στο US Weekly την κατάσταση που επικρατούσε στη σχέση τους ενώ ήταν παντρεμένοι και γιατί δεν μπορούσε να τη διαχειριστεί.

«Το να είσαι παντρεμένος με κάποια τόσο όμορφη και τόσο ταλαντούχα όσο η Jennifer Lopez, είναι εφιαλτικό. Δεν έχεις προσωπική ζωή, δεν έχεις ηρεμία, δεν έχεις τίποτα. Παύεις να είσαι φυσιολογικός άνθρωπος. Ο γάμος μας ήταν ένα τσίρκο. Έβλεπα ανθρώπους κρεμασμένους από εδώ κι από κει για να καταφέρουν να τραβήξουν έστω μία φωτογραφία. Πολλοί συνελήφθησαν. Ήταν τραγικό όλο αυτό» δήλωσε χαρακτηριστικά.