Απίστευτα γιουχαϊσματα στον Κάνιε!

07.07.2014
O 37χρονος ράπερ ξέφυγε γι άλλη μια φορά και κατέστρεψε τη συναυλία του σε μεγάλο μουσικό φεστιβάλ του Λονδίνου.

O Κάνιε Γουέστ (Kanye West) απ ότι φαίνεται όσο πάει και χειροτερεύει. Αφού εμπεδώσαμε ότι είναι ο καλύτερος μουσικός του κόσμου, πρόσφατα μας ενημέρωσε πως βρίσκεται ανάμεσα μας για να εκπληρώσει αποτοσλή που του έχει αναθέσει ο Θεός και πως είναι κατά κάποιο τρόπο ο εκλεκτός που κατέβηκε στη γη για να μας σώσει.

Όμως δε σταματάει εδώ. Την Παρασκευή στην εμφάνιση του στο Wireless Festival του Λονδίνου εμφανίστηκε με μία μάσκα φτιαγμένη από πανάκριβα κοσμήματα και κάποια στιγμή σταμάτησε τη συναυλία του για ένα παραλήρημα το οποίο κράτησε μισή ώρα.

Η αφορμή ήταν η οργή του για την απαξίωση του κόσμου της μόδας προς το πρόσωπο του και έλεγε στο κοινό για το πώς νιώθει που του φέρονται τόσο άδικα με αποτέλεσμα προφανώς να ακολουθήσουν ατελείωτα γιουχαΐσματα.

«Δε θα αναφέρω ονόματα Nike, η Louis Vitton και η Gucci μη με υποτιμάτε επειδή είμαι ένας μαύρος που κάνω μουσική.» Ο σκοπός μου είναι απλά να ζήσω τα όνειρο μου» ανέφερε κάποια στιγμή ο 37χρονος ράπερ .

Προκάλεσε πάρα πολλές αρνητικές αντιδράσεις στο κοινό όπως στην περίπτωση ενός νευριασμένου θεατή ο οποίος έγραψε στα social media να ζητήσουν τα λεφτά τους πίσω γιατί θεωρεί απαράδεκτο να τραγουδάει ο Κάνιε 20 λεπτά και τα υπόλοιπα 35 να βγάζει γελοίους λόγους.